Oláh Lajos megüzente a kamupártos Szanyinak: Játsszák le a Fidesszel, hogy ki másolta kiről az aláírásokat

127 (!) név volt azonos a Fidesz és az ISZOMM jelöltjének ajánlóívein, de 56 esetben különbözött az aláírás. Ez választási csalás.

Beszámoltunk róla, hogy gyanús átfedéseket és halott emberek aláírásait is megtalálták a Terézvárost és Erzsébetvárost is magában foglaló budapesti 5. számú választókerületben induló kamupártok ajánlóívein.

A Thürmer Gyula és Szanyi Tibor nevével fémjelzett, ISZOMM nevű kamupárt színeiben indulni próbáló Rácz Szilárd ajánlóívein 208 név szerepelt, meglepetésre ezen nevek jóval több mint fele (127) a fideszes jelölt, Kovács Balázs Norbert ajánlóívein is szerepel.

Ez önmagában gyanús, az viszont már magyarázhatatlan, hogy a 127 azonos személy esetén 56 esetben

különbözött az aláírás.

Ráadásul volt olyan halott ember is, aki mindkét pártot, a Fideszt és Szanyiék kamupártját is támogatta – legalábbis papíron. (A részletekről >>ITT<< írtunk.)

Az ügyet kirobbantó összellenzéki jelöltet, Dr. Oláh Lajost egy minősíthetlen stílusú közleményben támadta meg Szanyi kamupártja, amire Oláh Lajos közzétett egy táblázatot, amelyben darabra megmutatta a Fidesz és a Szanyi-féle kamupárt jelöltjeinek ajánlóívei közötti átfedéseket.

„Szanyi Tibornak tisztelettel azt javasoljuk, mielőtt nyilatkozik, konzultáljon egy jogásszal. Akkor tudhatná, hogy azokat az íveket is meg lehet vizsgálni, ahol nem tudtak jelöltet állítani, a kevés ajánlás miatt.

Szanyi Tibornak nem velünk van vitája, hanem a Fidesszel. Egymás között döntsék el, hogy a Fidesz másolt róluk vagy ők a Fideszről.

Annyi bizonyos, hogy a DK talált 127 olyan nevet a 204-ből, ami szerepel a Fidesz és Szanyi Tiborék listáján, ezek között pedig 56 olyan név van, aminél minden adat egyezik, de eltérő aláírással.”

– közölte Dr. Oláh Lajos, aki azt javasolja a kerületben élőknek, hogy április 3-án menjenek el szavazni és büntessék meg a választási csalókat.

Videó:

.

.

Valódi Hírek