„Április után a vécét fogják pucolni Szegeden” — Jakab Péter rendesen kiakadt Orbánékra a Parlamentben (+videó)

Nem maradhat következmények nélkül a Fidesz ámokfutása.

„Önök maximum saját magukról gondoskodnak. Ha szükségük van néhány millióra, mondjuk 83-ra, akkor szövetkeznek a végrehajtómaffiával, ahogy azt Völner megtette.”

– mondta Jakab Péter napirend előtti felszólalásában kedden a Parlamentben.

„Ha kell, családokat dobatnak utcára, csak azért, hogy megszerezzék a házaikat. Ha nincs kedvük bemenni az egyetemre vizsgázni, egy telefonnal elintézik, ahogy Rogán Tóni haverjának. Közben varga Judit igazságügyi miniszter pislog, mint hal a szatyorban, mint aki ott se volt.”

– folytatta, majd hozzátette, hogy Orbán is intézett magának még egy pár milliárdot a választás előtt a strómanján, Mészáros Lőrincen keresztül, aki egy újabb stadiont építhet Zuglóban 22 milliárdért, és új vízvezetéket Tatabánya környéken 23 milliárdért.

„Április 3-án meg pucolhatja a vécét Szegeden ingyen, önökkel együtt. Mert az, amit művelnek, az nem maradhat következmény nélkül.”

– mondta Jakab.

Megemlítette, hogy tavaly 5000 milliárdos volt az államháztartási hiány, amiért a Fideszt tette felelőssé. Elmondta, hogy ezt az 5000 milliárdot valakinek vissza kell fizetni a közös kasszába, csak nem mindegy, kinek.

„Ha április 3-án önök megnyerik a választást, akkor önök a tanárokkal, a rendőrök, az ápolókkal, a melósokkal, a nyugdíjasokkal fogják ezt a pénzt visszafizettetni. Ha megnyerik ezt a választást, önök ugyanúgy fognak lopni, mint eddig, a magyarokra meg olyan megszorító csomag vár, mint még soha.”

Ezzel szemben ha az egységes ellenzék nyer, akkor Orbánék fogják visszafizetni.

„Fizetni fognak, mint a katonatiszt, kamatostul mindent.”

A teljes felszólalást itt nézheted meg:

Valódi Hírek