Ezt üzeni az összellenzéki jelölt, akire egy billegő körzetben ráindít a kutyapárt

Megszólalt Jámbor András.

Csütörtökön derült ki, hogy Kovács Gergely élettársa, a szintén a Kétfarkú Kutya Pártban politizáló Döme Zsuzsanna a VIII. és IX. kerületet magában foglaló 6-os számú budapesti választókerületben elindul egyéni képviselőjelöltként.

A körzetben kiélezett verseny várható a fideszes Sára Botond és az összellenzéki Jámbor András között, ezért minden ellenzéki szavazatra szüksége van Jámbor Andrásnak, hogy ne kerüljön fideszes kézbe a körzet parlamenti madátuma.

Jámbor András a közösségi oldalán kommentálta a Kutyapárt barátságtalan lépését, azt írta:

👉 Korábban is hallottam, hogy itt Józsefvárosban és Ferencvárosban fog elindulni a Kétfarkú Kutya Párt második legfontosabb embere. Ahogy arról is voltak pletykák, hogy a fidesz szatellitpártja, a MiHazánk is ebben a körzetben indítja Dúró Dórát.

Nyilván az előválasztás helyi jelöltjeként, az ellenzéki szavazók helyi jelöltjeként nem örülök, szerintem jobb lett volna, ha az előválasztáson indul el mindenki, aki komolyan le akarja váltani a Fidesz rendszerét, de hát ez egy ilyen meccs.

Ami viszont minden tudásunk szerint végül köztem és Sára Botond között fog eldőlni, és bár ezen a meccsen vezetek, de szoros lesz a vége és minden szavazat számít majd!

❗️ Én mindenkit arra kérek, hogy szavazzon az Egységben Magyarországért (az ellenzéki pártok) listájára és jelöltjeire, mert ezek a szavazatok segítik a kormányváltást, hogy leszámoljunk az elmúlt évtizedek legkorruptabb kormányával, hogy véget vessünk a fideszes kiváltságosok Magyarországának, és megteremtsük azt a Magyarországot, ami mindannyiunké.

Hogy végre nekiálljunk az oktatás és az egészségügy rendbetételének, a lakhatási válság felszámolásának, és hogy tisztességes fizetést kapjanak a rendőrök, a tűzoltók, a szociális munkások, azok, akik ezt a nemzetet szolgálják!

☝️ De ahogy eddig sosem, most sem fogom azt mondani, hogy aki nem erre vagy arra a pártra szavaz, az hazaáruló. Ellenben azt kérem minden Kétfarkú-szavazótól, hogy gondolja át, hogy a két szavazata (a listás és az egyéni szavazata) közül az egyénit a közös ellenzéki előválasztáson megválasztott jelöltekre adja.

Ugyanis az egyéni szavazat különben elvész, mert egy választókerületben csak egy győztes lesz, egy képviselő kap mandátumot, az pedig vagy az ellenzék, vagy a Fidesz jelöltje lesz.

✊ Aki kormányváltást akar, jobb Magyarországot akar, az – bárkire is szavaz listán – egyéniben a legerősebb ellenzéki jelöltet válassza! Én azt kérem az előválasztáson engem támogató szavazók nevében: kedves Kétfarkú-szavazók, egyéniben szavazzatok a legerősebb jelöltekre, akik az előválasztáson győztek!

Jámbor András,

az Egységben Magyarországért (az ellenzéki pártok) közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban, a 6-os választókerületben


.

Valódi Hírek