Videóval: Papírzacskóban vittek „ajándékot” Völner Pálnak a Gyorskocsi utcába

Varga Judit kilakoltatási maffiával bizniszelő jobbkeze ma ünnepli a névnapját.

Ma a Pálok ünneplik névnapjukat. Ez politikai szempontból normális esetben kevésbé lenne fontos információ, de a Völner-ügy múlt héten nyilvánosságra került nyomozati anyagai alapján pontosan tudjuk, Völner Pál életében mennyire meghatározó jelentéssel bír a névnap. Ugyanis ezzel az indokkal kapott Schadl Györgytől „egy hármast”, azaz hárommillió forintot ajándékba.

Az Egységben Magyarországért képviselőjelöltjei: Hajnal Miklós (Momentum, Budapest 03), Sermer Ádám (DK, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 07) és Gér Mihály (Párbeszéd, Pest megye 10) közösen összeállítottak egy ajándékcsomagot Völner számára: a szokásos papírzacskóban, a bor mellett azonban nem kenőpénz volt, hanem egy

bilincs.

Ugyanis egy jól működő demokráciában elfogadhatatlan lenne, hogy Völner Pál szabadlábon legyen. Egy jól működő demokráciában Völner Pálnak nem a parlamenti padsorokban, hanem a Gyorskocsi utca egyik fogdájában lenne a helye – közölték az ellenzéki politikusok.

fotó: dkp.hu

„Névnapja alkalmából ma mi is ajándékot hoztunk Völner Pálnak. Szerencsére azt is tudjuk, mit szeret igazán az egykori miniszterhelyettes: a papírzacskót, a közepesen igényes alkoholos italokat és a kenőpénzt. Azonban kenőpénz helyett szerintünk inkább bilincset érdemel.

Ezért is de, a Gyorskocsi utcai börtönhöz jöttünk, ugyanis Völner Pálnak pont itt lenne a helye. Sajnos azonban nem találtuk itt, még mindig a Fidesz-frakcióban ül, és felveszi országgyűlési képviselői fizetését.”

– mondta el Hajnal Miklós.

Sermer Ádám kifejtette:

„Ugyan most itt Völner Pált köszöntjük névnapja alkalmából, de mindannyian tudjuk, hogy a Fidesz tele van olyan politikusokkal, akik a volt államtitkárhoz nagyon hasonló ízléssel rendelkeznek az ajándékok terén.

Simonka, Boldog, csak hogy néhányat említsünk.

De nem csak nekik kellene előzetes letartóztatásban ülniük: Varga Judit úgy lehet továbbra is igazságügyi miniszter, hogy helyettese bűnszervezetet működtetett, Rogán Antal pedig a kabinetfőnökén keresztül érintett, akinek még az egyetemi vizsgáit is elintézik a Fideszben. Orbán Viktor és a korrupt fideszes elit bűnszervezetévé alakították a magyar államot, és mindannyiunkat meglopnak.”

Gér Mihály végül elmondta, hogy 2022 áprilisával véget fognak vetni a kiskirályok rendszerének.

„Ellenőrizni fogunk minden korábbi pénzmozgást, minden korrupt ügyet – nem úszhatja meg, aki az elmúlt tizenkét évben meglopta a magyar adófizetőket. Nem Völner Pált és a fideszes kiváltságosokat, nem Tiborcz Istvánt és Orbán Ráhelt kell közpénzzel tömni, hanem a bajba jutottakat átsegíteni a válságon!”

Videó:


.

Valódi Hírek