Gattyán György úgy tudja, van kétmillió potenciális szavazója

Elmondása szerint nincs köze a NER-hez.

„Nekem nincsenek hatalmi vágyaim, nincsen többre, nagyobbra törekvésem a hatalommal”

— mondta Gattyán György a Telexnek adott interjújában. Mégis, az önmagát megmentőnek kikiáltó vállalkozó politikai ambíciója úgy indult, hogy ő az EU vezetője akart lenni. Mindannyiunk szerencséjére azonban a barátai — a Megoldás Mozgalom két alelnöke, Huszár Viktor és Borsányi Gábor — lebeszélték erről, és emlékeztették, hogy először Magyarországon kéne rendet raknia.

A választásoknak annak megnyugtató tudatában vág neki, hogy ő a szolgáltatásaival 7 milliárd embert ér el, és erre a 10 milliós Magyarországnak nincs befolyása. Ennek ellenére a p0rnókirály itt akar segíteni: befolyása már olyan nagyra nőtt, hogy úgy érzi, társadalmi szerepet kell vállalnia.

Úgy látja, Magyarországon 2 millió olyan ember él, aki a kormányban és az ellenzékben is egyaránt csalódtak, és

ezt a 2 millió szavazót akarja megszólítani.

Eleinte az volt a terve, hogy a digitalizációról szóló szakmai programjával együttműködik az ellenzéki összefogással. Azonban az indulására érkező negatív reakciók miatt úgy döntött, inkább egyedül indul el azzal a céllal, hogy

a Megoldás Mozgalom legyen a legnagyobb ellenzéki párt.

Aztán majd a választások után majd jöhetnek a koalíciós tárgyalások. Az ellenzékkel ülne le tárgyalni, de azért azt sem jelentette ki egyértelműen, hogy a Fidesszel nem működne együtt.

És hogy fél-e attól, hogy szavazatokat vesz el az ellenzéki összefogástól? A rá szavazó 2 millió ember úgy se szavazna másra, tehát nem. És a NER-hez sincs természetesen semmi köze.

Valódi Hírek