Mi történt? Lehányták Tóth Gabit egy exkluzív céges bulin

Egy spicces nő volt az elkövető.

A család.hu nevű kormányzati propagandaoldalon jelent meg írása Tóth Gabinak abból az alkalomból, hogy a hirtelenfideszes énekesnő ma ünnepli 34. születésnapját.

Cikkében Tóth az élete furcsa kettősségéről ír, amelyet a mai napig nehéz feldolgoznia:

„Még nekem is nehéz néha elképzelnem, hogy az egyik pillanatban gyönyörű ruhában, talpig sminkben állok 13 ezer ember előtt, és éneklem például a Szomorú vasárnapot, a következőben pedig melegítőben keverem a tejpépet, vagy éppen szedem össze a szertehagyott zsírkrétákat négykézláb az asztal alatt.”

Tóth Gabi elmesél pár meredek esetet is a karrierjéből: volt, amikor

„egy illető sörösüveget dobott a színpadra egy koncerten, de olyan humoros fiatalember is akadt, aki jó ötletnek gondolta, ha egy meggyújtott petárdát hajít a színpadra… Szerencsére ezek nagyon régen történtek, messze-messze egy távoli galaxisban, és a biztonsági emberek viszonylag gyorsan megoldották a helyzetet.

Volt még egy nagyon emlékezetes fellépésem egy elegáns céges bálon, egy akkor nagyon felkapott belvárosi helyen, ahol egy gyönyörű estélyi ruhában lévő hölgy éppen mondani akart valamit (szeretném hinni, hogy gratulálni akart, de már soha nem fogjuk megtudni), de amikor kinyitotta a száját, hirtelen rajtam landolt a nem sokkal korábban elfogyasztott háromfogásos vacsorája, némi alkohol kíséretében.

Magyarul lerókázott. Ott tanultam meg, hogy a diszkrétnek induló, elegáns céges bulik tudnak a legveszélyesebbek lenni…”

Tóth Gabit teljes írását >>ITT<< találod.