Elszabadult a pokol a kommentszekcióban, miután Németh Szilárd egy tőle teljesen szokatlan dolgot posztolt

Mi köze van a mangós-garnélás lazacnak a hatósági áras csirkefarháthoz?

Orbán Viktor szerdán jelentette be, hogy az októberi szinten rögzíti a kormány hat élelmiszer árát (csirkemell, 2,8 százalékos tej, sertéscomb, liszt, cukor, étolaj, majd ezt Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón kiegészítette a csirkefarháttal).

A miniszterelnök a pénteki szokásos interjújában is kitért a hatósági árakra, amelyek bevezetése nagyon port kavart a közbeszédben: közvetlenül a bejelentés után remek mémek is születtek.

Németh Szilárdtól már megszokhattuk, hogy a Facebook-oldalának van egy külön gasztro-rovata, ahol magyaros, zsíros, korszerűséggel meg nem gyanúsítható és gyakran megkérdőjelezhető gusztusosságú ételeket posztol: a rezsibiztos Magyarország meg nem koronázott pacalkirálya.

Volt.

Eddig.

Ugyanis amint a hatósági árat bejelentették, valamiért úgy érezte, szakítania kell az általa eddig preferált magyar konyha hagyományaival, és legújabb bejegyzése szerint valami egészen különlegeset készített gyermekeinek, amelybe tőle szokatlan módon garnélarák, lazac, de még mangó is került:

A kommentelők nemcsak a menü szokatlanságán akadtak ki: érthető módon a különleges — és meglehetősen drága — étel posztolásának furcsa időzítése is kiverte a biztosítékot.

Mutatjuk a legjobb kommenteket:

Valódi Hírek