Hosszú idő után újra megszólalt Borkai Zsolt: Ezt üzeni az érte aggódóknak

Reagált a pletykákra.

A Telex információi szerint

több forrásból terjedt az a pletyka, amely szerint a drogos, jachtos orgia során lebukott Borkai Zsolt öngyilkosságot kísérelt meg, és kórházban fekszik.

A kezdeti információk szerint Borkai meghalt, azonban később már a kórházi kezeléséről szóltak a pletykák. A hír a portál szerint végigsöpört Győrön, és emiatt megkeresték a volt polgármestert, hogy utánajárjanak az információ valóságtartalmának.

Az olimpikonként ismertté vált korábbi városvezető személyesen vette fel a telefont, és reagált az elhangzottakra. Borkai azt mondta, sokan keresték már meg az üggyel kapcsolatban, és hozzá is hamar eljutott a halálának híre. Elmondta, ennek ellenére egy kézilabdameccsen is megjelent, és sokan látták, hogy jól van. Ezután már olyan információk kezdtek el terjedni, miszerint az expolgármester csak öngyilkossági kísérletet hajtott végre, és a felesége vágta le a kötélről.

Nem tudom, ki és miért terjeszti ezt. Azt nem hiszem, hogy politikai oka lenne, mert én már régóta nem vagyok ott a politikai porondon” — jelentette ki.

Ami engem illet, nyugodtan leírhatják, hogy jól vagyok

— mondta, hozzátéve, hogy a sportolói múltja miatt tudta folytatni az életét a nagy visszhangot keltő botrányát követően. A halálhírre úgy reagált, bizonyára igaz a mondás, amely szerint akinek halálhírét keltik, sokáig fog élni.

(Telex nyomán)

Valódi Hírek