Az Ördög Ügyvédje keményen visszaszólt a perrel fenyegetőző Varga Juditnak

Láthatóan nem rettent meg.

Beszámoltunk róla, hogy karácsony után aktivizálta magát Az Ördög Ügyvédje — vagyis a titokzatos személy, aki korábban a győri polgármestert is lebuktatta és megbuktatta.

Az ügyvéd most arra tett célzásokat, hogy Varga Judit életmódja esetleg nem áll összhangban a Fidesz-kormány által kötelezően erőltetett „Az apa férfi, az anya nő”-leosztásnak, januárra pedig további bizonyítékokat ígért erről.

Varga kedden a közösségi oldalán tagadta Az Ördög Ügyvédje által leírtakat, és közölte, hogy rágalmazás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz, továbbá azokat a sajtóorgánumokat is perrel fenyegette meg, amelyek beszámoltak az ügyvéd posztjairól.

Az Ördög Ügyvédje még ma este reagált Varga fenyegetőzésére, azt írta:

„Miniszter Asszony, Kedves Judit!

Értem én, hogy a Fideszben nyomást gyakoroltak Önre, hogy reagáljon, azonban pont ezzel ad a felvételek közléséig is nagy nyilvánosságot az ügynek.

Beszédes, hogy még a kormányellenes sajtó egy része által is gyáva módon agyonhallgatott posztjaimra egy miniszter reagálni kénytelen.

Szakmabeliként pedig egy kicsit többet vártam Öntől. Mióta alkalmas a becsület csorbítására annak állítása, hogy egy nő a lányokat is szereti?

Talán kérdezze meg erről legközelebb N. Tünde barátnőjét, aki ugyebár szintén szakmabeli 😏

A Völner-ügy Önre is vonatkozó anyagai pedig szintén nem fognak titokban maradni a választásokig.

Ahogyan ígértem: a következő hónapokban aktivizálom magam. A legmegfelelőbb ütemben.”
.

.

Valódi Hírek