Márki-Zay kegyetlenül kiakadt Novák Katalin jelölésén: „Ezt a nőt személyes felelősség terheli a jogállam lebontásáért”

Még Áder Jánosnál is alkalmatlanabbnak tartja.

Beszámoltunk róla, hogy a közutálatnak örvendő, elviselhetetlenül negédes stílusú, totális párthűségét Fidesz- és OV’22-fülbevalókkal bizonygató Novák Katalint jelöli a nemzet egységét kifejezni hivatott államfői pozícióra a Fidesz.

A hírt a közösségi oldalán kommentálta Márki-Zay Péter — az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének írását változtatás nélkül idézzük:

„Orbán ráérzett arra az elvárásra, hogy a társadalom örömmel látna több női vezetőt a közéletben. De Novák Katalin nem az a személy.

Ő még Áder Jánosnál is alkalmatlanabb arra, hogy ellent tartson Orbán Viktornak. Az államfői tisztség esetén a jelölttel szemben alkotmányos követelmény, hogy pártok felett álló, a nemzet egységét kifejező, köztiszteletben álló személy legyen.

Novák Katalin ezzel szemben a Fidesz nemrég leköszönt alelnöke. Orbán Viktoros fülbevalót hord, a Fidesz elnökéhez végletekig lojális, az ország nagyobbik fele által nem támogatott jelölt.

Olyan ember, aki szerint a nők kevesebbet érnek, mint a férfiak. Aki arról beszél, hogy ne akarjanak a nők annyit keresni, mint a férfiak.

Novák Katalint személyes felelősség is terheli a jogállam lebontásáért, az ország megosztásáért, a gyűlöletkampányok szervezéséért, és a tomboló korrupcióért.

A köztársasági elnöki feladatra teljesen alkalmatlan.”


.

Valódi Hírek