Agyrém: Eszement LMBTQ-rettegést nyomott le a KDNP-s szóvivő

Csúcsra járatják a melegellenes kampányt.

A gyorsuló világban a gyermekek egyre nagyobb veszélynek vannak kitéve a szexuális témájú médiatartalmak miatt — jelentette ki a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője pénteki, az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc azt mondta: a Magyar LMBT Szövetség kiskorúak számára indított érzékenyítő honlapot, amelyen digitális szakkörökben a gyermekek mindent megtudhatnak például a transzneműségről is.

Nehezményezte, hogy — mint mondta — Hollandiában és Dániában meztelen vendégeket hívtak be tévéműsorokba, ahol gyermekekkel is beszélgettek. A dán vendégek között volt transznemű is, aki arról beszélt a gyermekeknek, hogy

„ő nem lány de nem is fiú, hanem kicsit mind a kettő”

— tette hozzá.

A KDNP frakciószóvivője közölte: a dán köztévé ennél is tovább ment, 4-8 éveseknek szánt mesébe

„egy olyan főhőst kreált, aki a nemi szervével oldja meg kihívásait”,

az HBO Go pedig már Magyarországon is mutatott be pedofília iránt érzékenyítő filmet.

Az ilyen és ehhez hasonló „öncélú sze×uális tartalmak” veszélyeztetik a gyermekek lelki épségét és fejlődését, éppen ezért nemet kell mondani rájuk — hangsúlyozta Nacsa Lőrinc. Azt mondta: ezért teszik fel a gyermekvédelmi népszavazáson azt a kérdést, hogy

„támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló sze×uális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutathassanak be?”

A baloldal által „elhallgatott és nem támogatott” népszavazáson közösen választ adhatunk erre a kérdésre is — mondta a KDNP frakciószóvivője. Végezetül arra szólított fel:

„Védjük meg gyermekeinket!”.

(via mti)

Valódi Hírek