Jakab Péter irgalmatlanul kiosztotta Orbánt: Tételesen mutatott rá a péntek reggeli hazgságaira

A miniszterelnök minden állítását megcáfolta.

Orbán Viktor péntek reggeli interjújában az adócsökkentéssel kapcsolatban azt mondta: ő az adócsökkentés politikájában hisz, mert az bevált.

“Ha munka van, minden van”

— mondta. Hozzátette: magasabb lesz a minimálbér januártól, mint az átlagbér volt a baloldal latt. Ezért 2022 januárjától újra csökkentik a munkát terhelő adókat. 750 milliárd forintot hagynak a munkaadóknál.

Csökkentik az EKHO-t, megfelezték az iparűzési adót, amit továbbra sem emelnek meg. Továbbá a babakötvény után járó állami támogatást is megduplázzák — mondta.

Jakab Péter Facebook-oldalán reagált az adócsökkentésről szóló mesékre: szerinte a miniszterelnök hazudik.

Bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Orbán hazudik. Ma azt mondta, hogy ő az adócsökkentésben hisz. Eközben a fizetésünk közel fele adó, amit elvesz a kormány.

⛽ Ha megtankoljuk az autót, a 480 forintos benzin fele adó, amit elvesz a kormány.

🛒 Ha bemegyünk a boltba, a legszegényebb is fizetheti Európa legmagasabb, 27 százalékos áfáját, amit

elvesz a kormány.

🍊 Orbán hazudik. Azt mondja, hogy támogatja a családokat, de a családi pótlékot 13 éve nem emelte, helyette tönkretette a forintot, az élelmiszerárak, a lakásárak az egekben.

🍊 Orbán hazudik. Azt mondja, ha munka van, minden van. Vagyis szerinte a jövő évi 133 ezres minimálbér, amiért sokaknak egy hónapot kell dolgozni, mindenre elég. Javaslom, hogy próbálja ki, és megtudja.

🍊 Orbán hazudik! Azt mondja, hogy megvédi Magyarországot a gazdasági bevándorlóktól, közben meg elárasztotta az országot olcsó keleti vendégmunkásokkal, hogy letörje a béremelést. Csak Borsodban kb. 2 ezer török dolgozik egy részben állami beruházáson.

Ne hagyjuk, hogy egy hazug ember tönkretegye Magyarországot!

Jövőre váltsunk kormányt, váltsunk rendszert!

Szabadságot és jólétet minden magyarnak!

Valódi Hírek