Budai Gyulát eltiltották és pénzbírságot kapott: Czeglédy újabb pert nyert ellene

Budai semmiből nem tanul.

Újabb pert nyert Budai Gyula ellen Dr. Czeglédy Csaba. A DK politikusa Facebook-oldalán számolt be az ügyről: Budai ezúttal személyiségi jogokat sértett a hazugságaival, a Budapest Környéki Törvényszék pedig meghozta az elsőfokú ítéletet.

Budai Gyula szomorú napja: megérkezett a Budapest Környéki Törvényszék elsőfokú ítélete arról, hogy ismét megsértette személyiségi jogaimat a hazugságaival.

A bíróság jól el is tiltotta attól, hogy a jövőben újra azt hazudhassa rólam, hogy pénzt adtam Kunhalmi Ágnesnek a budapesti kampány finanszírozására, és hogy mindent megteszek annak érdekében, hogy lassítsam és gátoljam az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást.

Nagy szerencséjére nem Kövér László ítélkezett az ügyben, így több milliós büntetés helyett csupán 600.000 forintot kell fizetnie nekem sérelemdíjként.

Pont jól fog jönni a tavaszi kampányom költségeire. 😏

Az ítélet lényeges része a könnyebb olvashatóság érdekében:

“A bíróság megállapítja, hogy az alperes megsértette a felperes jóhírnévhez való személyiségi jogát azzal, hogy 2021. március 2-án valótlanul állította a HírTV „Magyarország élőben” című műsorában, hogy a felperes pénzt adott át Kunhalmi Ágnesnek a budapesti kampány finanszírozására,

valótlanul állította,

hogy közel 300 millió forint is eltűnt, amit a felperes az Altustól kapott kölcsönként, továbbá azzal, hogy alperes 2021. március 2-án a Facebook oldalán valótlanul állította, hogy a felperes betegségre hivatkozva kimentette magát, és ezért nem jelent meg a bírósági tárgyaláson, valamint azzal, hogy alperes 2021. március 3-án videónyilatkozatában azt a való tényt, hogy a felperes nem jelent meg a bírósági tárgyaláson, és azt a való tényt, hogy azzal egyidőben futóedzést tartott, azon való tény elhallgatásával, hogy a felperest a bíróság nem idézte a tárgyalásra, így azon megjelennie sem kellett, abban a hamis színben tüntette fel a felperest, hogy a felperes mindent megtesz annak érdekében, hogy lassítsa és gátolja az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást.”

Valódi Hírek