„Elmész a bús p*csába!” — Bayer Zsolt csúnyán nekiugrott Márki-Zay Péternek

Tombol a fideszes kultúra.

„Tudod, hova fogsz menni, a bús p*csába, oda!” — ezen a módon fejezte ki egyet nem értését Bayer Zsolt Facebook-oldalán kedden, miután Márki-Zay Péter a rezsicsökkentéssel kapcsolatban azt mondta a Greenpeace Magyarország egy videójában:

„az a baj ezekkel a felelőtlen lépésekkel, mint a rezsicsökkentés is, hogy ezeket nagyon könnyű megígérni, megadni, és rendkívül nehéz megszüntetni”.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje meg is indokolta, mi a baja a rezsicsökkentéssel:

„a rezsicsökkentés olyanokat is jutalmaz, olyanoknak is olcsó energiát ad, akik

egyébként tehetős emberek

és ki bírnák fizetni a valódi, világpiaci árat”.

Bayer Zsolt szofisztikált reakcióját változtatás nélkül közöljük:

Van itt nekünk ez a fickó, ez a Márki-Zay Péter, aki már régóta játssza ezt a régi gyerekjátékot. Tudják, Amerikából jöttem, mesterségem címere, csak ő épp nem mutogat, hanem beszél. Először mondta, hogy a bevándorlókat integrálni kell, meg ugye, a migránsok nem bántottak senkit.

S hogy legyünk egy szeretetteljes társadalom – na igen, ez bevált a franciáknak is.

Erős volt már a tippünk a mestersége címerére, de folytatta. Folyatta, hogy igenis érezni kell az energiaárak növekedését, meg azt is mondta ez a gazember, hogy a rezsicsökkentés felelőtlen lépés.

Na, itt már be lehet kiabálni, hogy a mesterséged címere, az baloldali karrierpolitikus, Márki-Zay! Amerikából jöttél a mesterséged címerével, de tudod hova fogsz menni,

a bús p*csába, oda!