Varga Judit úgy tudja, a klímavédelmi harcban mindenkinek Magyarországot kellene követnie

Ebben is mi vagyunk a legjobbak.

Elkezdődött az ENSZ klímakonferenciája, ahol a világ vezetői újra félreverték a harangokat: szerintük a függés a fosszilis energiától a szakadék szélére sodorja az emberiséget.

Arról pedig több mint száz ország állapodott meg, hogy 2030-ig megállítják, sőt visszafordítják az erdőirtást.

Varga Judit számára már a klímakonferencia legelső napján az derült ki, hogy a magyar kormány klímakérdésekben példaértékű, ennek okát pedig többek közt a rezsicsökkentésben látja:

Eljött a tettek ideje!

Elkezdődött az ENSZ Éghajlat-változási Keretegyezményének 26. ülése, a COP26. Bár a konferencia még csak most indult, érdekes látni, hogy a párbeszéd kezd parttalanná válni a szokásos frázisok ismételgetése miatt.

Áder János köztársasági elnök éppen ezért helyesen szögezte le beszédében, hogy PR-mutatványok helyett végre cselekedni kell, hiszen a helyzet drámai.

📌 Magyarország álláspontja hosszú ideje világos és következetes: egy olyan hiteles, cselekvő, konzervatív klímapolitikában hiszünk, amely az igazságosság és az arányos tehermegosztás elveit szem előtt tartva csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

❌ Visszautasítunk azonban minden olyan kezdeményezést, amely

a magyar embereket büntetné,

mivel a klímaváltozás elleni fellépés költségeit nem a lakosságnak, hanem a legnagyobb szennyező országoknak és vállalatoknak kell viselnie.

🏅Hazánk teljesítménye a klímavédelmi harcban példaértékű, hiszen környezetvédelmi intézkedéseink mellett sikerült megvédenünk a rezsicsökkentést és a magyar gazdaság szuverenitását, ami újra csak azt bizonyítja, hogy a konzervatív értékrend szerint folytatott környezetpolitika sikeres!

📜 Tartjuk magunkat ígéretünkhöz:

2050-re Magyarország klímasemleges lesz,

2030-ig megduplázzuk naperőmű-kapacitásunkat és jelentős erdőtelepítési programot hajtunk végre.

⏰ Eljött az idő, hogy minden ország kivegye a részét a cselekvésből, nem mindegy ugyanis, milyen bolygót és milyen hazát hagyunk a holnap gyermekei számára! ✌🏻

Valódi Hírek