Leesik az állad: Tóth Gabi a tudta nélkül nyalt be Orbánnak

Szívesen jár NB II-es, NB III-as bajnoki meccsekre az énekesnő.

Kiderült, mi a közös Tóth Gabiban és Orbán Viktorban. Mindketten rajonganak a fociért. Előbbi a Nemzeti Sportnak nyilatkozott nemrég erről, sőt a megkönnyezett sportsikerekről és az Eucharisztikus Világkongresszus felszabadító élményéről is beszélt.

Mint kiderült, férjével, Krausz Gáborral szeret futballmeccsekre járni, aki egyébként a Ferencvárosi TC csapatáért szorít. Az egyik Európa-liga meccsen is kint voltak a Groupama Arénában.

„A Betis-meccs estéjén én is pihenőt kaptam, így végre elkísérhettem a Groupama Arénába. Nagyon vártam már ezt a lehetőséget, mert szeretek focimeccsre járni. Nemcsak elfeledteti a gondokat, de megérint, összekovácsol, és erősíti a nemzeti összetartozás érzését, amikor egy stadionnyi ember együtt szurkol kedvenc csapatának.

Magával ragad a hangulat, az energia, s ebből remekül lehet töltekezni egy nehéz nap végén. A kupatalálkozón a legendás csatár, Rákosi Gyula bácsi személyé­ben remek partnerre találtam, akivel úgy biztattuk a Fradit, egymást túlkiabálva, hogy senki sem szólt rám. Lélekben feltöltődve mentünk haza Gáborral, pedig az eredmény nem az lett, amit vártunk, hiszen a spanyol csapat hazavitte a három pontot.”

Mint kiderült, a magyar bajnoki meccseket is kedveli, sőt, az alsóbb osztályok küzdelmeit is szívesen megnézi az énekesnő.

„2018-ban ismerkedtünk meg Gáborral, s már az első randevúink egyike az Üllői úti stadionban volt. Azonnal éreztem, hogy olyan férfival hozott össze a sors, akinek az életében meghatározó a labdarúgás: ha fociról van szó, számára megszűnik a külvilág. Ez azóta is így van, s ezt én is egyre jobban kezelem.

Egyébként Barcelona-drukker vagyok,

legalábbis a külföldi csapatok közül a katalánok játéka áll hozzám a legközelebb, ennek apropóján Gábor meglepett a születésnapomon egy meccsjeggyel. Együtt mentünk el a Camp Nouba – elképesztő élmény volt átélni a híres aréna hangulatát, testközelből látni Lionel Messit.

De nemcsak a sztárcsapatok világa vonz, szívesen járok NB II-es, NB III-as bajnokikra is. A soroksári pályán rendszeresen megfordultam, mert az egyik barátnőm férje ott futballozott;

a mérkőzések alatt jókat szotyiztunk a lelátón.”

És azt is elmesélte, hogy gyerekként futballozott:

„Én kislányként gyakran rúgtam a bőrt a fiúkkal, s nemegyszer előfordult, hogy csak az egyik lábamon volt papucs, mire hazaértem – a másiknak játék közben nyoma veszett. Mindezt úgy, hogy egészen addig kapus voltam, míg több ujjamat el nem törték az erős lövések.

Kimondottan szeretek meccset nézni, s az Európa-bajnokság vagy a világbajnokság idején társaságban drukkolni;

fantasztikus együtt átélni a közösségi élményt. A futball iránti rajongásomat soha nem rejtettem véka alá, talán ennek is köszönhető, hogy 2014-ben Magyarország képviseletében elénekelhettem a brazíliai vb himnuszát. Megtisztelő volt és felemelő érzés a hazámat képviselni.”

A teljes interjút ITT tudod elolvasni.

Valódi Hírek