Fekete-Győr András keményen odaszólt: „Mészáros Lőrinc újabb lehetőséget kap, hogy hülyét csináljon magából”

Orbán félanalfabéta haverja sérelmezi, hogy nevén nevezik.

Mészáros Lőrinc, Magyarország leggazdagabb embere, még tavasszal jelentette fel Fekete-Győr Andrást, miután a momentumos politikus 2022 utáni elszámoltatás és a „közpénzlopás” miatt emlegette a nevét.

Első fokon a bíróság elutasította Mészáros Lőrinc keresetét, ügyvédei azonban fellebbeztek. Ma reggel 9 órakor kezdődik az újabb tárgyalás. Fekete-Győr a Facebookon írt nyílt levelet Mészárosnak, a politikus szerint a felcsúti dollármilliárdos újabb lehetőséget kap, hogy hülyét csináljon magából.

Fekete-Győr levelét változtatás nélkül közöljük:

„Kéretik Mészáros Lőrincnek eljuttatni!

Azért írok itt, nyilvánosan, mert tudom, hogy itt eljut Önhöz. Csakúgy, mint a felcsúti per és minden Önnel kapcsolatos kijelentésem az elmúlt évben, amikért büntető- és polgári perek sorát indította ellenem.

Mivel a büntető pereket kivétel nélkül, tárgyalás tartása nélkül jogerősen elbukta velem szemben, holnap reggel 9-kor újabb lehetőséget kap, hogy hülyét csináljon saját magából. Ugyanis holnap reggel 9 órakor, a Fővárosi Törvényszéken megkezdődik

a Mészáros kontra Fekete-Győr személyiségi jogi per.

Én ott leszek személyesen, mint alperes, remélem Ön is ott lesz, mint felperes. Lesz lehetőségünk egymás szemébe mondani azt, amit egymásról gondolunk. Ön Orbán Viktor nevében, én pedig a meglopott magyar adófizetők nevében.

Azt fogom elmondani, amit minden magyar álmából felkeltve is tud: hogy Ön Orbán Viktor strómanja. Ezt Ön maga nyilatkozta 2014-ben a 444-nek, hogy mesés vagyonát a »Jóistennek, a szerencsének, és Orbán Viktornak köszönheti«.

Az Ön vagyona ma már nagyobb, mint az angol királynőjé, II. Erzsébeté! Mindenki tudja, hogy ez a vagyon magyarok millióinak adóforintjaiból lett összelopva, óráról órára, napról napra, évről évre.

A közvagyon ellopása pedig – egy európai polgári demokráciában – bűncselekmény, amit büntetőeljárásban fog a független igazságszolgáltatás a 2022-es kormány- és korszakváltás után kivizsgálni. Ezt hívjuk mi, momentumosok, felcsúti pernek.

Mészáros Úr, Ön nem bírja elviselni, hogy nem Ön dönt arról, ki mit mondhat Önről. Előbb tavasszal »becsületsértésért« jelentett fel, miután a 2022 utáni felelősségre vonásáról beszéltem, majd amikor a bíróság az én javamra döntött, ahelyett, hogy elfogadta volna a döntést, fellebbezett, sőt, egy újabb Facebook-posztom miatt még egyszer megpróbált feljelenteni ezen a fellebbezésén keresztül.

Pedig már elsőfokon is kimondták: alaptalan vádaskodás, amit Ön művel, és igenis lehet nyilvánosan beszélni arról, hogy »politikusok és oligarchák ülnek majd a vádlottak padján. Magyarország kontra Orbán, Mészáros, Rogán és társaik«.

Szeptemberben megszületett a másodfokú, jogerős ítélet úgy, hogy még tárgyalásig sem jutott az ügy: szó nincs »becsületsértésről«,

az elszámoltatással kapcsolatos kijelentéseim bőven beleférnek az értékítélet kategóriájába.

Tehát legalább három bíró gondolta már úgy, Önt nevén lehet nevezni, vagyis Önt bűnözőnek lehet hívni. Ön azonban itt nem állt meg. Az adófizetők pénzéből busásan megfizetett ügyvédjével a büntetőeljárások elbukása után polgári peres eljárást is indított.

A holnap reggel 9-kor kezdődő polgári perben a perköltségek megfizetése mellett Ön bocsánatkérést követel tőlem a kijelentéseim miatt.

Ön az az ember, akiről a felmérések szerint még a fideszes szimpatizánsok is tudják, hogy Orbán Viktor elsőszámú oligarchája. Vagyis egy ország előtt teszi magát ismét teljesen nevetségessé. Ön tudja…

Mindenesetre én ott leszek holnap 9 órakor a Fővárosi Törvényszéken. Remélem, Ön is.”

Valódi Hírek