Márki-Zayra szavazott, de már torkig van az aljas, kirekesztő szövegeivel Felcsuti Péter

Abból is elege van, hogy a Márki-Zay-szimpatizánsok mentegetik, magyarázzák a jelöltjük elfogadhatatlan kijelentéseit, és az ellenfelet hibáztatják.

Közösségi oldalán posztolt szerdán Felcsuti Péter magyar közgazdász, a Raiffeisen Bank volt vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnöke.

Felcsuti a poszt alatt egy kommentben világossá tette, hogy ő maga Márki-Zay Péterre szavazott, de elfogadhatatlannak tartja a jobboldali jelölt elmúlt napokbeli ámokfutását.

Felcsuti Péter posztját változtatás nélkül idézzük:

Tegnap tiszteletre méltó értelmiségiekkel vitatkoztam azon, hogy Márki-Zay támogatása nem jelentheti, hogy elvtelenül odaállunk elfogadhatatlan kijelentései mellé (lásd még hazaárulás), mentegetjük, magyarázzuk, a másik felet hibáztatjuk stb.

Ma a telex.hu híradása szerint Márki-Zay tovább ment: „A DK és Rogán Antal egyesítette erejét akkor, amikor hagyjuk, hogy kiénekeljék a kezünkből a győzelem lehetőségét, a valódi reményt egy rendszerváltásra…”

Ez semmivel nem kevésbé elítélendő, mint a hazaárulózás.

MZP egyre messzebb megy és ennek könnyen az lehet a vége, hogy rámegy vagy súlyosan sérül az együttműködés. Kíváncsi vagyok, tiszteletre méltó vitapartnereim ezt hogyan fogják „átértelmezni”.

És persze arra is, hogy a politikus támogatók főleg a Momentum vagy az egyébként naponta többször is posztoló Szabó Tímea, hogy magáról Karácsony Gergelyről ne is beszéljek, mikor szólalnak meg.


.

Valódi Hírek