Az esküvő előtt Mészáros Lőrinc még elintézett egy nagyon furcsa üzletet

Volt felesége is érintett benne.

Pár héttel esküvője előtt Mészáros Lőrinc megvett egy látszólag kiüresedett céget — írta meg az Mfor.hu kedden.

Mészáros üzlettársa, a Szijjártó Pétert is jachtoztató Szíjj László cégét vette meg szeptember 6-án: az adásvétel szeptember 3-án lépett életbe, amikor a Talentis Group Zrt. egyedüli tulajdonosa lett az Andrássy-Rezidencia Kft.-nek.

A tulajdonosváltás után az ügyvezető Tóth László helyére Konczné Kondás Tünde került, akinek már eddig is több Mészáros-érdekeltség vezetőségében van pozíciója.

A lap felhívja a figyelmet, hogy a 2015-ben létrehozott cég, bár elvileg saját tulajdonú ingatlan adásvételével foglalkozik,

semmit nem csinál

az éves beszámoló alapján. Árbevétele nem volt, évente 400-500 ezer forintos veszteséget könyveltek el rá.

Tavaly azonban a befektetett pénzügyi eszközök soron feltűnt 100 millió forint, mint a Vital Media Alapítvány alapításának vagyoni betéte.

A Vital Media fő feladata női tartalmak előállításának támogatása, tavaly pedig 820 millió forintos támogatást adott a Mészáros Lőrinc volt feleségének, Kelemen Beatrixnak a tulajdonában lévő médiacégnek, a Media Vivantisnak.

A tulajdonosváltás után most már úgy néz ki a helyzet, hogy Mészáros Lőrinc fogja támogatni volt felesége cégét — írja a lap.

Kapcsolódó cikkünk:

Hoppá: Várkonyiék álomesküvője előtt kirúgták Mészáros ex-feleségét az alcsútdobozi Arborétumot biztosító cég éléről

 

Valódi Hírek