Bodrogi Gyula visszaüzent Brigitte Bardot-nak, miután a világsztár kritizálta a halottállat-nézegető Semjén-show-t

A Vadászati Világkiállítás nagykövete szerint a francia világsztárt megvezették.

“Szánalmas! Világunk elpusztul a járványoktól, bolygónk belefullad a kontrollálatlan népességnövekedésbe, az ökológiai egyensúly felborult. Világunkat uralma alá hajtja a barbárság. Ti pedig mindeközben puszta ölési vágytól vezérelve vadászgattok.

Hát, menjetek ti a jó büdös fenébe!”

írta néhány napja a hobbivadászoknak szóló levelében Brigitte Bardot, francia színésznő Semjén Zsolt vadászati “világkiállítása” kapcsán.

Bardot levele után a Blikk megkereste a Vadászati Világkiállítás nagykövetét Bodrogi Gyulát, aki a lapnak arról beszélt, szerinte a francia világsztárt megvezették, hiszen szerinte Bardot-nak tudnia kéne, hogy „csak ott van vad, ahol vadász is van”.

„Afrikában például, ahol betiltották a vadászatot, kihaltak az állatok, mert ész nélkül irtották őket. A természet rendjében fenevadak vagyunk, mindenevők, ezt el kell fogadni”

– mondta a hazai vadászat egyik éllovasa.

A Nemzet Színésze hozzátette, ő is azon a véleményen van, „aki ész nélkül, puszta kedvtelésből öl, az egy rohadt szemét, de ez a vadászokra nem vonatkozik”.

Bodrogi egyúttal üzent is Brigitte Bardot-nak, mondván, reméli, hogy megváltozik a véleménye.

„Csókolom, imádom a művészetét, de ne foglalkozzon azzal, hogy védi a vadakat, majd mi védjük őket, és nem csak így, szóban”

– mondta a 87 éves színész.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek