Rúzsa Magdi nagyon meghatódott: Elvállalta, amire Kocsis Máté felkérte

Nagy megtiszteltetés érte az énekesnőt.

Nagy örömmel számolt be Kocsis Máté a Facebookon arról, hogy a Máté Péter-díjas, kétszeres Fonogram- és Artisjus-díjas énekesnő, Rúzsa Magdi lesz a 2022-es férfi kézilabda Eb sztárfellépője. A nagy eseményre külön számmal készültek a művészek.

„Rúzsa Magdolna énekli a 2022-es férfi kézilabda EB hivatalos dalát! A Fight című számot – ami hamarosan megjelenik – Magdi Szakos Krisztiánnal szerezte. 🎶

Már csak 💯 nap és kezdődik az első hazai rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság, várunk mindenkit, szurkoljunk együtt! 🤾‍♂️ Hajrá, magyarok! 🇭🇺”

– írta Kocsis.

Az énekesnő egyébként meghatódott, hogy felkérték a dal megírására. „Nagy megtiszteltestésnek éltem meg a felkérést, hiszen nem mindennap ír az ember dalt egy ekkora sporteseményre”

– fogalmazott. A dalt várhatóan novemberben hallhatja a nagyközönség.

Az Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik Magyarországon Budapesten, Szegeden és Debrecenben, ezenkívül Kassán és Pozsonyban is lesznek mérkőzések. A versenyen összesen 24 ország vesz részt.

Rúzsa Magdi még júliusban posztolt Szijjárátó Péterrel közös képet az Instagramra a balatoni koncertje után. A fotó azonban röpke ideig volt csak elérhető az énekesnő oldalán, szűrén-szálán eltűnt.

Kapcsolódó cikkünk: Rúzsa Magdi letörölte a Szijjártóval közös fotóját, mert rommá oltották a csalódott rajongók

Valódi Hírek