Story: Az aszfaltot is felszedték Mészárosék esküvőjére, hogy ne legyen hepehupás a műfű

Még több részlet birtokába jutott a lap.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy múlt pénteken tartották Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőját Alcsútdobozon. A ceremóniáról túl sok konkrétum nem derült ki, mivel sajtóinformációk szerint az eseményen kb. 300 vendég volt jelen, akikkel titoktartási nyilatkozatot irattak alá, és hivatalos képeket is csak a menyasszony osztott meg a közösségi oldalán.

A Story Magazin azonban csütörtökön megjelent cikkében azt állítja, hogy még több részlet birtokába jutottak a Mészáros-Várkonyi esküvőről, amit a lap az évtized lagzijának nevezett.

A Story Magazin cikkét szemléző Blikk Rúzs szerint néhány hete Mészáros Lőrinc lányának az esküvője is az alcsútdbozi Arborétumban volt, ami szintén nagy esemény volt, ám a felcsúti milliárdos és az egykori műsorvezető lakodalma azon is túltett.

Az Arborétumot négy kamionnyi élő hófehér virággal, dekorációval és kiegészítővel díszítették fel, sőt a Story Magazi informátora szerint

még az aszfaltot is felszedték, hogy ne legyen hepehupás a műfű, a helyreállítást pedig már az esküvő másnapján elkezdték.

A Story Magazi szerint a közel háromszáz fős esküvőre többszintes beléptetési rendszeren lehetett csak bejutni, a környező utcákon is civil biztonságiak dolgoztak.

A résztvevők pedig egy egyedi sorszámot és a házaspár keresztnevének kezdőbetűből, ellátott logóval ellátott fehér színű karszalagot kaptak.

Az esküvőn állítólag nemcsak Rod Stewart, de Luis Fonsi és Richard Clayderman mellett Radics Gigi, Gönczi Gábor és a Smile zenekar is fellépett.

(Blikk Rúzs nyomán)

Valódi Hírek