Kiszúrták a hozzáértők: Manipulált képeket tehetett fel Várkonyi Andrea az esküvőről

Nem elég szép a valóság?

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, pénteken Alcsútdobozon tartották Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjét, amelyen közel 300 vendég vett részt, akikkel titoktartási szerződést írattak alá.

Elsőként a Nyugati Fény vette észre, hogy a menyasszony hétfőn a Facebook-oldalára töltött fel négyet az esküvőn készült fotókból.

“A képek felhasználása tilos és engedélyköteles”

– írta a fotók mellé Várkonyi.

A képeket nézegetve feltűnhet, hogy valami nem stimmel velük, de első pillantásra talán meg sem tudnánk határozni, hogy mi az.

Amúgy ez nem fotóbolt? Mmint,h a háttérre rávágták őket. Lölő vállánál látszik egy fehér glow és Andi hajánál is ott van. Maszkolással kivágták aztán ráhányták a képre. Végezhettek volna jobb munkát

— vetette fel egy magyar felhasználó a Reddit-en.

Úgy tűnik, többen hasonló következtetésre jutottak:

Most hogy mondod… van valami gyanús a fehérhőmérséklettel és a fényvetülettel kapcsolatban, hogy az ifjú párt nem veszi körül egy kellemes bokeh… még ha utólagosan megpiszkált a kép, akkor se változtat túl sokat…

Ezt akartam kérdezni. Ha megnézed a 4 képet egymás mellett pont olyan mint ha zöld háttér előtt fényképeztek volna és utólag vki gyorsan rádobta volna vmi virágosra magicwand-el.”

Erről beszéltem egész délelőtt. Ez photoshop.

A Nyugati Fény megkérdezett egy fotós szakembert, aki szintén azt állítja, hogy nem ezzel a háttérrel készülhettek a képek, szerinte főleg a menyasszony hajánál észrevehető, hogy körbe van vágva a kép.


.

Valódi Hírek