Fekete-Győr őszödözni kezdett és beszólt Dobrev Klárának, nagyon gyorsan megbánta (+videó)

A DK miniszterelnök-jelöltje parádés riposzttal válaszolt a szemétkedésre.

A péntek esti miniszterelnök-jelölti vita (összefoglalónk >>ITT<<) egyik legélesebb szócsatája alakult ki, amikor Fekete-Győr András az őszödi beszédet kezdte emlegetni, valamint azzal támadta meg Dobrev Klárát (a kutatások és a begyűjtött ajánlások száma szerint is legnépszerűbbnek számító miniszterelnök-jelöltet), hogy „nem tudná legyőzni Orbán Viktort”.

A lejáratási kísérlet nem sikerült túl jól, Dobrev ugyanis parádés riposzttal reagált a szemétkedésre.

„Hál’ Istennek abban állapodtunk meg András, hogy nem Te döntöd el, hogy ki indul miniszterelnök.jelöltnek, hanem azt mondtuk, hogy rábízzuk a szavazókra. És szerintem az elmúlt napokban fantasztikus dolog történt Magyarországon: soha nem látott mennyiségben sok százezer szavazó jön és mondja el a véleményét. Én bízom a szavazók bölcsességében.

Az elmúlt hónapokban mindent elmondtunk, kinek milyen terve van Orbán rendszerének lebontására, a kétharmados törvények lebontására, van aki ettől fél, és vannak, akik ebben bátrabbak. Elmondtunk mindent a múltról is, és az emberek nagyon bölcsen fognak dönteni.

Azt tudom neked mondani András, hogy bármerre megyek az országban, (az elmúlt hónapokban én voltam a legtöbbet), elképesztő, hogy az embereket mennyire nem érdekli, hogy mi az, ami elválasztott bennünket a múltban.

Az embereket egy dolog érdekli: mi fog velük történni egy hónap múlva, egy év múlva, három év múlva”.

– mondta válaszában Dobrev.

Itt a videó a pengeváltásról:

.

Valódi Hírek