Sírsz: Fantasztikus humorral reagált a Budapest Pride arra, hogy Orbán azt mondta, óvodásokat toboroznak aktivistának

Mindent visz.

Orbán Viktor csütörtökön a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson a többi közt arról beszélt, hogy óvodásokat toboroznak pride aktivistának.

Hogy a miniszterelnöknek milyen bizonyítékai vannak erre, nem tudjuk, nem mutatta be, mint anno a Soros-tervet. Ami azonban késik, nem múlik.

Viszont hogy nem maradjunk móka és kacagás nélkül, a Budapesti Pride lehengerlő humorral reagált a miniszterelnök kijelentésére. Az írást változtatás nélkül közöljük, mert minden szava aranyat ér:

„!!!BEJELENTÉS!!!!
🤓Nincs értelme tovább titkolóznunk. Most, hogy Orbán Viktor is beszélt róla, úgy érezzük, hogy huszonhat év után a nyilvánosság elé állhatunk az igazsággal.

👧Magyarország miniszterelnöke ma azt mondta, hogy óvodásokat toboroznak pride aktivistának. Soha nem gondoltuk volna, hogy ki fog derülni, de valahol megkönnyebbülés is erről beszélni.

Valójában nem csak Magyarországon, de a világ minden táján, Alaszkától Shanghai-ig, Vilniusztól Varsón át Tbilisi-ig hat éven aluliak szervezik a felvonulásokat és a pride fesztiválokat. Közülünk a legtöbben még az óvodás kort sem érték el, a mi csapatunk javarészt csecsemőkből áll.

🤙Eddig úgy ejtettük át a felnőtteket, hogy hárman egymás vállára álltunk. Végre nem kell tovább titkolózva élnünk!

❤Tisztelettel arra kérünk minden kommentelőt, hogy mostantól ne szóljon a helyesírási hibáinkért, mert még egyikőnk sem tanulta az ábécét.”

Valódi Hírek