„Budapestet egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontár irányítja” – Deutsch Tamás páros lábbal szállt bele Karácsony Gergelybe

Ezt „jól” megmondta. Ennyi.

Ki, ha nem Deutsch Tamás osztja az észt az interneten. A Fidesz kedvenc EP-képviselője mindig talál magának „játékszert”. Most épp Karácsony Gergelybe kötött bele, akit azért fitymált, mert szerinte alkalmatlan a pozíciójára.

Deutsch Tamás megvető és lebecsülő, lekicsinylő véleményét Karácsony Gergelyről változtatás nélkül közöljük:

„»Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.«– olvashatjuk Karácsony Gergely magyarázkodását a fővárosi dugók miatt egy sok millió forintos plakátkampány hirdetésein.

Legyünk nagyvonalúak és fogadjuk el egy pillanatra a propaganda modoros metaforáját kiindulópontnak: egy lakásfelújítás (a saját otthonunk) is tényleg komoly feladat, hát még »a közös otthonunk« (Budapest) bonyolult beruházásainak megvalósítása.

Karácsony Gergely viszont számtalanszor nyilatkozott büszkélkedve arról, hogy ő bizony még egy villanykörtét sem tud kicserélni (és láthatóan egy konyhai lámpát sem képes felszereltetni).

Na most ha valaki nemhogy egy lakásfelújítást nem tud megszervezni, hanem a saját bevallása szerint még egy kiégett villanykörte kicserélése is meghaladja a képességeit, akkor hogy a búbánatban jut eszébe, hogy

Mekk Elekként a »közös otthonunk felújítását« képes lenne megcsinálni?

Ez a kimódolt hirdetési szöveg, szándéka ellenére, tökéletes pontossággal mutatja meg, hogy a Főpolgármester kontársága vezetett a budapesti közlekedés összeomlásához.

Mert ugye »Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.« De ha a közös otthonukban a felújítást egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontár irányítja, akkor annak csak ilyen gigakáosz lehet a vége.

Ennyi.”

Valódi Hírek