Csúnyán behisztizett Varga Judit, mert nem ő nyert a lájkbajnokságon

Nem tud veszíteni.

Úgy tűnik, Varga Judit is élénken követi a Telex — Kuncze Gábor szerint is roppant káros — lájkbajnokságát, és bőszen számolgatja a maga elérését, mert vasárnap alaposan kiakadt, hogy nem ő nyert a legutóbbi fordulóban.

A Telex adatai szerint a múlt heti lájkbajnokságot Orbán Viktor nyerte: Varga valószínűleg nem ezt nehezményezi, sokkal inkább azt, hogy Karácsony Gergely is megelőzte őt.

A Telex legutóbbi összesítését itt tudod átböngészni, az igazságügyi miniszter sértett bejegyzését pedig alant idézzük:

„Sem nem új, sem nem meglepő, hogy a balliberális sajtó elferdíti a tényeket. Megszoktuk már, hogy a Telex politikai kérdésekben szeret elrugaszkodni a valóságtól, de az mégis furcsa, amikor a félig vicces rovatként futó lájkbajnokságnak keresztelt heti közösségi média mérlegében lévő eredményeket is

meghamisítja.

Értem én, hogy kellemetlen lenne bevallani, hogy a baloldali előválasztási showműsor szereplői a tízmilliós reklámköltés ellenére sem férnek fel a képzeletbeli “likedobogóra” (értsd: nem kiváncsiak rájuk a közösségi média felhasználók), de ennek elfedésére talán még a Telexnél sem az a megfelelő megoldás, hogy a kormánypárti politikusoknál kihagynak az összegzésből egy-egy 40 ezer interakcióval rendelkező bejegyzést (nálam most épp a szülinapi posztomat).

Most először ellenőriztük a Telex összegzését és rögtön kiderült egy “turpisság”.

Milyen szerencse, hogy nem ebben a szerkesztőségben számolják a magyar gazdaság növekedési adatait🤣”

Valódi Hírek