Hárommillió forintos órát fotóztak Matolcsy csuklóján, Bayer Zsolt csöves hozzá képest a 700 ezres Breitlingjével

Különösen vonzódik a luxusórák iránt a fideszes holdudvar.

A Csuklón Szpotting nevű Istagram-oldal magyar celebek, politikusok és közéleti személyek órakülönlegességeit szemrevételezi. A blogon több fideszes politikus is szerepel milliós luxusórákkal. Van olyan szerencsés, akinek több tételből áll a gyűjteménye.

Itt van például Matolcsy György. A Magyar Nemzeti Bank elnöke a leírás szerint egy finom, elegáns, letisztult Jaeger-LeCoulture-t választott. Mintha a luxusórával bohókás személyiségét egy kicsit komolyítani akarná a jegybank elnöke.

Rákay Philip amellett, hogy szívesen osztja az észt a Facebookon, úgy tűnik, szereti a luxus cikkeket. Amellett, hogy G500-as Mercedesszel jár, nem is aprózza el a kiegészítőit sem, Matolcsynál egy kicsivel drágább, ötmilliós Rolexet választott.

Meglepő, de Matolcsyhoz és Rákayhoz képest Lázár János egy kicsit visszafogottabban tolja, már ami az órák egyenkénti árát illeti. A volt kancelláriaminisztert ugyanis két különböző luxusórában is lekapták. Egyik alkalommal egy 2,2 milliós Rolexet, máskor pedig egy 1,9 milliós Jaeger-LeCoulture-t fotóztak a karján.

Hozzájuk képest még visszafogottabb és olcsóbb kategóriát választott például a Fidesz megmondó embere. Bayer Zsoltnak bár egy nagyon menő full titán Breitling Aerospace van, amelynek értéke jóval egymillió alatt van. A modell 700 ezer forintba került.

És bár Rogan Antal egyszer azt mondta magáról, hogy paraszt gyerek és nem urizál, mégis több mint kétmilliós órát hord. A kép alapján egy biztos, Cecília már nincs meg neki, az óra még valószínűleg igen.

Valódi Hírek