Megszólalt a stroke-ja után Schobert Norbi: Csoda, hogy túlélte az esetet

A felesége és a kutyája mentette meg.

Már korábban beszámoltunk róla, hogy múlt csütörtökön Schobert Norbi stroke-ot kapott a reggeli futása után. Ma exkluzív interjú jelent meg a Blikk oldalán, amelyben a fitneszguru elmondta, már jól érzi magát, és az eset után nem keletkezett károsodás a szervezetében.

A Norbi Update megálmodója elmondta, napok óta vizsgálják az orvosok, és a vérképe, a szervezetében nincs lerakódás, a koleszterinszintje pedig megfelelő. Schobert arra gyanakszik, hogy

túlhajtotta magát, illetve túl sokat idegeskedett az elmúlt időszakban,

ehhez pedig szerinte anyósa nem sokkal korábbi halála is hozzájárulhatott.

Norbi arról beszélt, hogy az elmúlt hónapokban 5 órákat aludt, hajnalban kelt, és késő estig dolgozott. Az eset napján reggel futni indult az erdőbe, és amikor visszaért, azt érezte, hogy „elhagyja a jobb oldala”. A legmegrázóbbnak azt élte meg, hogy a felesége hiába szólongatta, nem tudott válaszolni neki.

Aznap reggel fáradtnak érezte magát, és utólag már megbánta, hogy elment futni.

Ötvenévesen hiába érzem magam huszonötnek, nem vagyok az. Lehet, kevesebbet kell edzeni

— mondta Schobert. Azt is hozzátette, hogy nem ijedt meg az eset során, ugyanis nem tudott magáról.

A családom ijedt meg. Ebben az állapotban az ember csak foszlányokat lát. De 24 óra múlva, péntek délelőtt már fel tudtam állni, gond nélkül tudok bármit csinálni” — jelentette ki az edző.

Annak ellenére, hogy már jól érzi magát, a kórházban kell maradnia, ugyanis az elzáródás megszüntetését célzó műtét során az orvosok megsértették az egyik érfalat, emiatt pedig ismét meg kellett operálni. Azt mondta, biztos benne, hogy nem az edzéssel és a táplálkozással van a gond, hanem a stresszel.

Pár éve már elhatározta magát, hogy életmódot változtat, azonban még többet dolgozott az utóbbi időszakban, mint korábban. „Nem tudom és nem is akarom hagyni, hogy a világ abba az irányba fusson, amerre. A mai világ sok betegséget gyárt, és én ezek ellen harcolok” — felelte Norbi.

Azt is elmondta, hogy

nem sokon múlt az élete, és szerencse, hogy hazaért a futásból, illetve hamar kórházba került.

{A}zon is gondolkodom a kórházban három-négy napja, hogy amellett, hogy én mit tanulok, mit tudok megtanítani másoknak — mondta az üzletember.

(Blikk nyomán)

Valódi Hírek