Mire készül? Új vagyonkezelő céget alapított Vajna Tímea

Beindult a biznisz.

Egy új magyarországi vagyonkezelővel gyarapodott az éppen eljegyzését ünneplő Vajna Tímea céghálózata – vette észre a cégadatok között a hvg360.

A néhai Andy Vajna által alapított AV Investments egyik ügyvezetője tavaly február óta a filmproducer özvegye, Vajna Tímea, az AV Investments pedig most VJ Duna Project Kft. néven alapított egy újabb vagyonkezelőt.

Ismert, hogy Vajna Tímeát éppen eljegyezte vőlegénye, Ráthonyi Zoltán, akinek a kiskereskedelemben és a vendéglátóiparban tevékenykedő családja nem csak Vajna Tímea budapesti éttermébe, a Nobuba szállt be, de – mint megírtuk – a celebvilág egy másik tagjával, Sarka Katával közösen elindította az ingatlanforgalmazással foglalkozó BLTN Expansion Kft.-t is.

A milliárdos vagyonú debreceni Ráthonyi család az egyik legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi láncról, a Reálról ismert. Vállakozásuk, az Alaszka Kereskedelmi Kft. a Reál Hungária Kft. egyik alapítója, élelmiszer- és vegyiáru kis- és nagykereskedelemre specializálódott.

Emellett a Ráthonyi szülők kezében van az az Alaszka 2000 Kft. nevű cég is, amely tavaly szállt be a Kempinsky hotel oldalában működő, Vajna-féle Nobu luxusétterembe.

(via hvg360)

Valódi Hírek