A Momentum nevében DK-s politikusokat lejárató szórólapokat osztogattak Budapesten

A Momentum feljelentést tesz az ügyben.

Csütörtökön többen is jelezték, hogy Hegyvidéken valakik a Momentuméhoz hasonló stílussal készített szórólapokat osztogatnak, melyek a Demokratikus Koalíció politikusait, így többek közt Gyurcsány Ferenc pártelnököt, Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltet és dr. Komáromi Zoltán választókerületi jelöltet hivatottak lejáratni – közölte a Momentum.

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja és hegyvidéki jelöltje cáfolta, hogy ezekhez bármi köze lenne a Momentumnak és bejelentette, hogy

a választók megtévesztése, a Momentum nevével való visszaélés miatt pedig ismeretlen tettes ellen feljelentést tesznek.

„Úgy tűnik, hogy már nem csak Újbudán, hanem a csatatérkörzetnek számító hegyvidéki és bel-budai körzetben is félnek „valakik” az ellenzéki győzelemtől. Ezért mindenre képesek és megpróbálják összeugrasztani az ellenzéket.

Ez egy olcsó és gyáva húzás.

Aki ilyen eszközökkel él, az egyértelmű, hogy nem a helyiek képviseletére hajt, hanem a hatalom öncélú megtartására – és van féltenivalója, hiszen eredményes kampányt folytat az ellenzék Hegyvidéken és Bel-Budán is. Sajnálatra méltó, hogy valódi politizálás, érvek, víziók és értékek ütköztetése helyett már csak erre telik.

Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy bármelyik ellenzéki jelölt is nyerjen itt az előválasztáson, a mostaninál fényévekkel jobb képviselete lesz a helyieknek az országgyűlésben. Éppen ezért sem támadjuk egymást. Én továbbra is tisztességes, konstruktív és programok mentén zajló kampányt fogok folytatni.

Annak, aki ezeket a szórólapokat kiszórta, pedig üzenem, hogy ez nem jött be és nem is érdemes újrapróbálkozni”

– kommentálta Hajnal az esetet Facebook-posztjában.

Valódi Hírek