Csúnyán kiosztotta Orbánt a szakértő: Olyan nincs, hogy semmit nem teszünk, és megússzuk

A miniszterelnök úgy gondolja, hogy felül tudja írni a biológia törvényeit.

Orbán Viktor vasárnap reggel, a Kossuth Rádióban azt mondta: kopogtat a negyedik hullám, a vírussal szemben az oltás működik,

a maszkviselés és az elkülönülés nem.

Láthatóan a tömegrendezvényekkel sincs semmi gondja a kormánynak, ha azokat ők szervezik saját maguk számára, így valósulhatott meg a korlátozások nélküli ünnepségsorozat az államalapítás alkalmából, és így kerül majd sor az Eucharisztikus Világkongresszusra vagy a Vadászati Világkiállításra is.

Dr. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő Facebook-oldalán tette helyre azt a tévhitet, hogy a maszkviselés nem képes megfékezni a vírust:

„Tegyünk rendbe itt valamit!

Nem, nem vagyok hajlandó azon vitatkozni, hogy forog-e a Föld.

Azon sem, hogy gömb alakú-e (A gömb jó közelítés, mivel a lapultság alig 0,33%-os Wikipedia ).

És azon sem, hogy a maszkviselés az alkalmas-e a SARS-CoV-2 fertőzés megelőzésére, mint ahogyan arról sem, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által bevizsgált és jóváhagyott oltások hatékonyak-e.

Ezek számomra ténykérdések, még akkor is, ha Magyarország miniszterelnöke úgy gondolja, hogy

felül tudja írni a fizikai- és biológiai valóságokat politikusként.

Bárki, akinek nem felelnek meg a fenti állítások és az évszázadok alatt megismert, bizonyított tényekkel szemben más, olyan elképzelése van, amit bizonyítani nem tud, az kérem ne is olvasson tovább. Nincs miről beszélnünk.

A járványkezeléssel kapcsolatban, olyan nincs, hogy semmit nem teszünk és megússzuk, ebben az esetben számolni kell az erősebb mortalitási rátával, ami nem 30 ezer halottat fog jelenteni, és azon milliókkal, akik az egészségügy túlterheltsége miatt nem kapnak ellátást.

Ezt láthattuk a 2. és a 3. hullámban.

Nincsen ingyenebéd.

Azonban, ha időben védekezünk, akkor van esély arra, hogy a komolyabb és erőteljesebb intézkedéseket ne kelljen bevezetni. Esély van erre, nem ígéret. Éppen ezért elengedhetetlen lennének a következőek:

Szűrés, tesztelés,

ennek ismeretében dönteni a maszkhasználat ismételt bevezetéséről, megfelelő távolságtartás, és a minél nagyobb átoltottság elérése az EMA által jóváhagyott oltóanyagokkal.

Ezekkel az intézkedésekkel talán, talán megelőzhető lenne a későbbi lezárás.

Nincsen ingyenebéd.

Mindennek ára van, a lezárások elkerülésének ez lehet az ára.

Még akkor is, ha Orbán szerint Föld forgását Soros pörgetése biztosítja.

Persze értem én mi lenne a Vadászati Kiállítással, vagy az Eucharisztikus Kongresszussal, ha tesztelnénk?”

Valódi Hírek