Ehhez már pofa kell: A Kaleta-bújtató Fidesz szerint a baloldal mentegeti a pedofilokat

No comment.

Mentegetni kezdte a ped0filokat a magyarországi baloldal — ezzel a címmel hozott le egy dolgozatot a kormány leghűbb szőcsöve, az Origo hétfőn.

A cikkben nyakatakert érveléssel, illetve néhány ellenzéki nyilatkozat totális elferdítésével azt próbálják bizonygatni, hogy az úgynevezett baloldal a ped0filokat mentegeti, illetve hogy a Momentum beengedné a „transznemű propagandát” az iskolákba, bármit is jelentsen ez.

Fekete-Győr Andrástól kezdve az érdi polgármesteren át Pulai Andrásig boldog-boldogtalant előrángatnak az írásban, ami végül természetesen

Soros Györgyre mint főbűnösre fut ki.

A kormánylap azon akadt ki már sokadjára ekkora hévvel, hogy a melegeket a ped0filokkal összemosó melegellenes törvényük ellen minden jóérzésű európai demokrata kikelt az elmúlt hetekben.

Különösen groteszk az Origo kirohanása annak fényében, hogy Kaleta Gábor volt perui nagykövet felfüggesztett szabadságvesztéssel és mindössze 540 ezer forintos pénzbüntetéssel úszta meg 19 ezer darab, gyermekekről készült p0rnográf fotó birtoklását.

A diplomatát titokban hozták haza, nagyköveti posztjától még 2019 áprilisban fosztották meg – indoklás nélkül. Novemberben emeltek ellene vádat gyermekp0rnográfia miatt.

Az ügy 2020 februárjában került nyilvánosságra, amikor az index.hu beszámolt Kaleta lebukásáról.

Kaleta egy olyan, amerikaiak vezette nyomozás során bukott le, amelyben egy dél-koreai pedofiloldal felhasználóit nyomozták le. A dél-koreai oldal lekapcsolása egy évvel Kaleta lebukása előtt volt, és a magyar nagykövet ellen hosszú hónapokig folyt a felderítés.

De ha a Kaleta-botrány nem volna elég, ott van Fohsz Tivadar nem is olyan régen napvilágra került ped0filügye.

Mi is beszámoltunk arról tavaly novemberben, hogy mint kiderült, a XVII. kerület korábbi alpolgármesterét két évvel korábban azért vonta háttérbe a Fidesz, mert pedofil tartalmú képeket és videókat tartott a laptopján, és éveken át

molesztálta a nevelt lányát,

sőt rejtett kamerákat helyezett el a közös otthonukban, hogy pedofil felvételeket készítsen róla.

A tények azonban, úgy tűnik, nem zavarják meg a kormánysajtó szorgos iparosait.

 

Valódi Hírek