Megvadult az internet a felvonulásnak csúfolt ordenáré bazári giccstől: Mutatjuk a legjobb mémeket (+fotók)

Ezek legalább ingyen vannak.

Noha Orbán Viktor vasárnap reggeli rádióinterjújában nemzeti büszkeségre okot adó művészi előadásnak titulálta az augusztus 20-i felvonulást, eléggé úgy tűnik, hogy a viszonylag sértetlen szépérzékkel és ízléssel is rendelkező magyarok nem igazán osztják ezt a véleményt.

Ahogy arról beszámoltunk, minden idők legnagyobb és legdrágább nemzeti ünnepén a zászlófelvonás, a honvédségi légi parádé, a tisztavatás vagy éppen a katonai bemutató mellett idén újdonságoknak számító rendezvényeket is bevezetett a kormány.

Ilyen volt például az Andrássy útra szervezett, „a legnagyobb zenés showműsorok látványvilágát idéző, különleges felvonulás” is, amelyet az Oktogon és a Hősök tere között tartottak augusztus 20-án délelőtt.

A sok szempontból teljesen értelmezhetetlen, ám annál drágább felvonulásról mi is közzétettünk egy galériát, ezt >>ITT<< tudod megnézni.

Az internet népművészei persze nem nézhették tétlenül ezt a tömény ízléstelenséget, a felvonulás gazdag alapanyagot szolgáltatott a jobbnál-jobb mémeknek, amelyekből alább közlünk egy válogatást.

Ha már kisírtuk magunkat a milliárdokba kerülő, ordenáré, bazári giccsen, akkor most nevessünk:

Valódi Hírek