„Ezeket Merkel küldte, nagyon melegek a csávók” — Botrányos koncertet tartott a Kossuth-díjas Nagy Feró Kővágóörsön (+videó)

Jár a taps.

A Káli-medencében idén harmadik alkalommal rendezték meg a KŐFESZT nevű, önmagát a nyugalom fesztiváljaként meghatározó rendezvényt. A több napos esemény első napján, augusztus 4-én pedig a központi helyszínen Kővágóörsön lépett fel a Beatrice és Nagy Feró.

A márciusban Kossuth-díjjal kitüntetett énekes pedig a 444.hu beszámolója szerint külön blokkot szentelt annak, hogy kifejezze, teljesen azonosulni tud a kormány hónapok óta folytatott melegellenes kampányával.

A koncert egy pontján ugyanis a színpadon megjelent három nőnek öltözött férfi, akiket Nagy Feró azzal vezetett fel a színpadra, hogy őket a német kancellár, Angela Merkel küldte, és ők lesznek a vokalisták.

„Nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem b*zik? Ki mondja, hogy b*zik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok”

– mondta a színpadon Nagy Feró, majd közösen elénekelték Boney M Daddy Cool című számát, amit a helybéliekből és a környéken nyaraló családokból álló közönség legnagyobb örömére.

„Mindenki tartózkodjon attól, hogy leb*zizza őket, ők LMBTQ-tagok”

– zárta produkcióját a Kossuth-díjas énekes, majd megragadta a péniszét, és elbúcsúztatta a parókás statisztákat azzal a szöveggel, hogy: „Ezt a Q-t odaadom nekik.”

A jelenetről készült felvételt itt tudod megnézni:

A 444.hu cikkében felidézte, a fesztivál szervezője, Csúri Ákos korábban arról beszélt, hogy a rendezvény teljesen ingyenes, és kizárólag igényes, magas színvonalú, értéket közvetítő produkciókat, programpontokat kíván elérhetővé tenni mindenki számára.

A KŐFESZT-et az Európa Kulturális Fővárosa, a Magyar Turisztikai Ügynökség, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyarságkutató Intézet is támogatta.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek