Megdöbbentő interjút adott Orbán Viktor — Nem hittük volna, hogy ilyen felkészületlenül is hajlandó nyilatkozni (+videó)

Egy kislánynak lehet, amit az újságíróknak nem: kérdezni.

Kiskamasz lánynak adott villáminterjút Orbán Viktor egy hónappal ezelőtt a Zeneakadémia egyik koncertjének szünetében.

A jelenleg 6200 körüli követővel rendelkező julietta_poli felhasználónevű kislány július 30-án töltötte fel az alig kétperces videót Instagram-oldalára.

A videó szerint Julietta egyszerűen csak odament a miniszterelnökhöz és kérdezgetni kezdte. Odbán elmesélte például, hogy először futballistának készült, de beszélt arról is, hogyan lett belőle mégis miniszterelnök:

„Vezetni kell tudni. A vezetés nem egy önálló dolog, hanem oda útvonalak vezetnek. A jogból is el lehet jutni, a gazdaságból is el lehet jutni, a teológiából is el lehet jutni, a katonaságból is el lehet jutni. Vannak útvonalak”

— fogalmazott a videóban.

Szerinte a vezetéshez karakter kell, és persze képességek is, le a lényeg az, hogy

„sok ember akaratát összefogd egy közös akarattá. Ez a vezetés”

— fogalmazott.

A lány megkérdezte azt is, hogy Orbán szerint melyik a legjobb egyetem az országban. Orbán szerint sok jó egyetem van, de egyik sem világszínvonalú.

“A rangsorokban az állatorvosi egyetem áll a legjobban és az orvostudományi egyetemünk is nagyon jó, de a többi egyetemünkért még nagyon sokat kell csinálnunk, hogy ne csak jó, hanem nagyon jó legyen”

— mondta. A videót itt tudod megnézni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Julietta Poli (@julietta_poli) által megosztott bejegyzés

Valódi Hírek