Így reagált Kálmán Olga a hírre, hogy minden eddigi rekordot megdöntött a benzin és a kenyér ára

Van, amiben csúcstartó az Orbán-kormány.

Közleményt írt Kálmán Olga a péktermékek, valamint az üzemanyagok árának drágulásával kapcsolatban. A DK politikusa és II. kerületi képviselőjelöltje szerint a kormány semmit nem tesz az áremelkedés ellen, sőt, a dráguláson is nyerészkednek.

Iszonyúan megdrágulnak a kenyérfélék a közeljövőben. A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján a liszt ára több mint 7 százalékkal emelkedett a tavaly nyárihoz képest. A Demokratikus Koalíció szerint Orbánék alkalmatlanságáról tanúskodik az, hogy a közel 500 forintos rekord benzinár után jön a 400 forintos kenyér ideje.

A magyar családoknak a zöldség-, a gyümölcs- és a húsfélék után most már a kenyér is luxuscikk lett, az pedig, hogy kicsit is egészségesen éljenek és táplálkozzanak, teljesen esélytelen. Orbánék generációkat tesznek tönkre nem csak anyagilag, hanem minden értelemben, míg ők vidáman gyarapodnak a pénzükön.

Mi, európai magyarok 2022-ben leváltjuk ezt a rendszert és az új kormány a lehető leghamarabb intézkedik az euró bevezetéséről, hogy Magyarország ne Európa szegényháza legyen végre” — fogalmazott Kálmán Olga.

(dkp.hu)

Valódi Hírek