Kirabolták és megtámadták Hosszú Katinkát és párját az olimpia előtt néhány héttel

Barcelonában támadtak rájuk.

Kirabolták Hosszú Katinkát és párját, Gelencsér Mátét a Mare Nostrum-úszóviadal júniusi, barcelonai állomásán – írja a Blikk.

A lap szerint Gelencsért -, aki egyben edzője is az úszónak – a támadó fizikálisan inzultálta, Hosszút viszont nem érte bántódás.

Az esettel kapcsolatban a Blikk kereste az úszó édesapját, Hosszú Istvánt és menedzsmentjét is, ők azonban nem szerették volna kommentálni az esetet, ugyanakkor nem is cáfolták, hogy júniusban valóban kirabolták Hosszút és Gelencsért.

A Blikk informátora viszont arról számolt be, hogy Hosszút nagyon megrázta a barcelonai eset.

„Mentálisan elképesztően erős, de a történtek őt is megviselték, hiszen könnyedén komolyabb bajuk eshetett volna. Biztos vagyok benne, hogy a rablás hozzájárult ahhoz, hogy tudása alatt teljesített Tokióban”

– mondta a neve elhallgatását kérő informátor.

Hosszú Katinka számára a hétvégén ért véget a tokiói olimpia, amely gyengébben sikerült a vártnál. A háromszoros olimpiai bajnok úszó Tokióban címvédőként kapott ki két fő számában: 200 méteres vegyesen a hetedik helyre futott be, négyszáz méteres vegyesben pedig az ötödik lett. Huszadik lett összesítettben női kétszáz méteres hátúszásban, a pillangóúszástól pedig visszalépett.

(Blikk nyomán)

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/08/02/most-mar-vagyok-eleg-merges-megszolalt-hosszu-katinka-a-szetkritizalt-olimpiaja-utan

Valódi Hírek