MOST ÉRKEZETT: Egy helyett két kötelezettségszegési eljárás is indult Magyarország ellen

Nem aprózzák el.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője Facebook-oldalán fakadt ki, hogy nem egy, de két kötelezettségszegési eljárást is indított az Európai Unió Magyarország ellen a melegellenes törvény miatt.

A döntés még nem nyilvános, de az EB a mai nap folyamán bejelenti.

A politikus azt írta:

„Magyarország nem egy, hanem egyenesen KÉT kötelezettségszegési eljárást kap a nyakába a gyermekvédelmi törvény miatt. A törvény miatt, amelynek egyetlen célja van: gyermekeink sze×uális felvilágosításáról ne LMBTQ-lobbiszervezetek, hanem a szülők döntsenek!

A döntés még nem nyilvános, de brüsszeli források szerint

az Európai Bizottság órákon belül bejelenti.

Szerintük kötelesek lennénk beengedni az LMBTQ- lobbiszervezeteket az óvodákba és iskolákba. Ide juttatta Európát a baloldali véleményterror.”

Ahogy arról beszámoltunk, a mai napon, azaz csütörtökön kap levelet a kormány az induló jogi eljárásokról, eddig azonban csupán egy ilyenről volt szó.

Múlt héten Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke arra figyelmeztette a magyar kormányt, hogy az EU “minden erejét beveti” annak érdekében, hogy Magyarország módosítsa vagy helyezze hatályon kívül azt a homofób törvénycsomagot, amely a Fidesz politikai szándékai szerint összemossa a melegeket és LMBTQ-embereket a pedofilokkal.

 

Valódi Hírek