Videóval: Olyan Orbán-párti agymenést adott elő Dopeman, hogy még az internet is leállt néhány percre

Orbániában élni a lehető legcsodásabb.

Új videót tett közzé a Youtube-on a néhány éve Orbán-fejet rugdosó, mára hithű fideszessé lett Dopeman. A rapper arról beszélt, hogy

a magyarok még senki alatt nem éltek olyan jól, mint az Orbán-kormány alatt„.

Az egyelőre rejtély, hogyan jutott erre a következtetésre alig több mint 7 év alatt a megmondóember, azonban most azért kampányol közel egyórás videójában, hogy a Fidesz-kormány maradjon hatalmon a 2022-es választások után is. Hosszan kifejtette, miért szeretné, ha Orbán Viktor folytatná a kormányzást.

Dopeman a videójában a Fideszt egy Lamborghinihez, az ellenzéket pedig egy olyan szekérhez hasonlította, amelyet 6 ló vontat. A rapper szerint ha a lovasszekér, azaz az ellenzék nyerne jövőre, akkor „menten szét is szaladnának a lovak„.

A hosszas eszmefuttatás során külön kitért a főváros helyzetére, amely szerinte jól bizonyítja az ellenzék kormányzásra való képtelenségét. Példaként azt említette, hogy „Budapest mocskos„. Bővebben nem fejtette ki, miért alkalmatlan a kormányzásra az ellenzék, bár szerinte az előválasztás is az egyébként nem induló Gyurcsány Ferencről szól.

Nem maradt kritika nélkül a kormánypárt sem. Dopeman elmondta, tisztában van vele, hogy a Fideszben rendszerszintű a korrupció, ennek ellenére hozzátette,

lesz*rom, érted, nem izgat, mert előtte a másik csinálta,

csak arra már nem emlékeznek„.

Szerinte

sokkal jobb egy korrupt, velejéig rohadt, biznisz-alapú kormány„,

mint a szerinte eszmeiségre épülő, egyébként pedig különböző világnézeti elveket képviselő hat ellenzéki párt. Eszmeiség alatt az „LMBTQ-őrületet” érti, amely szerinte kisajátította a szivárványt, és úgy látja, az ellenzék is beállt a sorba, hogy együttműködjön velük.

A meleg kisebbséget is ostorozni kezdte, szerinte ugyanis „amit csináltok (…) a természet működése folytán nem működőképes„. Emellett a pedofilokról azt mondta, „minden párt tele van ezzel az embertípussal”, úgyhogy szerinte lényegtelen, hogy ki számít perverznek.

Dopeman filozofikus okfejtését itt lehet teljes terjedelmében megtekinteni:

(Dopeman/YouTube)

Valódi Hírek