Új ellenséget nevezett meg Kocsis Máté — Úgysem találod ki, kiről van szó

Nem Gyurcsány és nem Soros György.

Soros György fia, Alexander Soros lesz a Fidesz új ellensége, legalábbis erre enged következtetni a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának nyilatkozó Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője a melegellenes törvényről és annak nemzetközi kritikáiról beszélt a reggeli rádióműsorban.

Kocsis azt hazudta, hogy a magyar melegellenes törvény „összhangban van az EU alapokmányával és nem sérti senki jogait, hiszen nem a felnőttekre vonatkozik”. Hozzátette: szerinte a jogszabály a gyermekek védelméről és a magyar gyermekek neveléséről szól.

Kocsis Máté szerint olyan állításokat fogalmaznak meg Magyarországgal, illetve a melegellenes törvénnyel szemben, amelyek nem igazak. Ezt a fideszes politikus elszomorítónak nevezte, majd arról beszélt: „az látszik, hogy a Soros-féle hálózatok aktívak a témában”.

„Míg az idősebb Soros a migráció kapcsán hergelte az európai közvéleményt Magyarország ellen, fia, Alexander Soros a gyermekvédelmi törvény kapcsán teszi ugyanezt”

– fogalmazott Kocsis Máté.

A fideszes politikus szerint teljesíthető elvárás lenne az EU vezetőitől vagy a holland miniszterelnöktől, hogy megismerjék a törvényt, amelyről beszélnek.

(MTI korrigálva)

Valódi Hírek