A fél lábbal a börtönben lévő fideszbűnöző kémiai kasztrálásról álmodozik

Kis magyar színes 2021 Magyarországáról.

Interjút adott a mezőtúri városi televíziónak Boldog István. A körzet bűncselekmények miatt bíróság elé állított fideszes országgyűlési képviselője a büntetőügyéről, valamint a parlamenti döntéshozásban általa preferált kémiai kasztrálásról is beszélt.

A politikus elmondta, ártatlannak vallja magát a hivatali vesztegetési ügyben, és szerinte ellene politikai lejáratókampány folyik. Elmondta,

szerinte azért támadják őt, mert határozottan kiállt a normalitás (sic!) és a keresztény-konzervatív ügyek mellett.

Az interjúban szó esett az egyik ilyen ügyről: a kémiai kasztrálásról. Kifejtette, hosszú ideje lobbizik azért, hogy a pedofilokat és a szexuális bűnözőket nemiszerv-eltávolítással sújtsák.

A melegellenessé tett pedofiltörvénnyel kapcsolatban azt mondta, hogy a döntés a gyermekek érdekeit és védelmét szolgálja. Úgy gondolja, nincs szükség arra, hogy a kiskorúakat „mindenféle média vagy egyéb propagandával próbálja őket valamilyen irányba elvezetni”.

Ezután arról beszélt, hogy az

LBTQ-lobbi mindent elkövet, hogy próbálják devianciára tanítani a gyerekeinket„.

A pedofiltörvényt jónak tartja, de szerinte az csupán az első lépcsőfok; ha rajta múlna, mindenképpen bevezetné a kasztrálást.

Szerinte a jog- és az egészségügyi rendszer sincsen felkészülve a kasztráció bevezetésére, azonban

elmondása szerint már dolgoznak az ügyön.

Ő az ehhez szükséges beadványt már a jelenlegi ciklusban benyújtaná az Országgyűlésnek.

Úgy tűnik, a kormánypárti képviselő büntetőügye ellenére nem esett ki a pixisből. Legutóbb Kósa Lajos volt a vendége Tiszaföldváron, mindössze egyetlen nappal Boldog tárgyalása után.

(Telex nyomán)

Valódi Hírek