Videóval: Megszégyenülten toporgott Orbán, senki sem szólt hozzá az EU-s csúcs szünetében

Kerülték, mint a pestist.

Ahogy megírtuk, a múlt csütörtöki EU-csúcson heves vita alakult ki a magyar melegellenes törvényről.

17 ország közösen adott ki elítélő nyilatkozatot, a vitán pedig olyan kijelentések hangzottak el az EU-s vezetők szájából, hogy ha a magyar kormány elfogadja a törvényt, akkor Magyarországnak nincs helye az Európai Unióban.

A legenyhébb kritika is az volt az EU-s vezetők részéről, hogy Magyarország jobban tenné, ha elhagyná az EU-t, ha egy ilyen végzetesen kirekesztő törvényt elfogad.

Bár Orbán Viktor igyekszik magát az Unió szabadságharcosának beállítani, legújabb „szamizdat” írásában pedig azt állítja, hogy nincs meg az európai egység, úgy tűnik, valamiben mégiscsak egységesen gondolkodnak az uniós tagállamok.

Egy neten terjedő videón világosan látszik, hogy mit tartanak az EU-s vezetők a magyar miniszterelnökről. A videó annyira transzparensen mutatja Orbán magányosságát és megvetettségét, hogy ha nem róla lenne szó, a jelenet alapján

még meg is sajnálhatnánk.

Nem is kell ezt tovább elemezni, a megszégyenülten, magányosan toporgó miniszterelnök, és a tőle távolabb felszabadultan beszélgető uniós potentátok önmagukért beszélnek:

 

Valódi Hírek