„Tartsák tiszteletben a nem liberálisok jogait” — Elképesztő dolgozatot írt Orbán a csütörtöki EU-csúcsról

Teljesen magára maradt a melegellenes törvény miatt, most kapálózik.

A nem liberális demokraták szerint a gyermek sze×uális nevelése a szülő joga, és ebben az ő beleegyezése nélkül se az állam, se a pártok, se az NGO-k, se a szivárványos aktivisták nem játszhatnak szerepet — írta Orbán Viktor legújabb, Szamizdat 11-nek elkeresztelt dolgozatában a múlt csütörtöki EU-csúccsal kapcsolatban.

Mint arról mi is beszámoltunk, a csütörtöki EU-csúcson heves vita alakult ki a magyar melegellenes törvényről.

17 ország közösen adott ki elítélő nyilatkozatot, a vitán pedig olyan kijelentések hangzottak el az EU-s vezetők szájából, hogy ha a magyar kormány elfogadja a törvényt, akkor Magyarországnak nincs helye az Európai Unióban.

A HVG forrásai szerint Orbánt csupán a lengyel és a szlovén kormányfő vette védelmébe, tehát ennek ellenére a miniszterelnök hétfőn már azt írta honlapján:

„Nincs meg az értékek egysége, ezért

nincs meg a politikai egység sem”.

Orbán Viktor a migránskérdésről évek óta folytatott vitához hasonlítja írásában a jelenlegi helyzetet. Azzal „érvel”:

„A liberálisok mindkét esetben abból indultak ki, hogy itt olyan kérdésekről van szó, amelyekre csak egyféle, a liberális véleményhegemóniának megfelelő válasz adható.

A nem liberális demokraták válasza az volt, hogy a véleménypluralizmusnak megfelelően itt különböző válaszok vannak, és ehhez minden államnak és népnek joga van, és csak az „egység a sokféleségben” megközelítéssel tartható egyben az Európai Unió.”

Úgy véli, a melegellenes törvény kapcsán

„a liberálisok szerint a gyermekek kezébe kell adni azokat az érzékenyítő kiadványokat, amelyek felvilágosíthatják őket a heterosze×ualitásról, a homosze×ualitásról, a biológiai nem elhagyásáról és a nemváltó operációkról.

A liberálisok szerint ez a gyermek emberi joga,

a szülő döntése nem lehet kizárólagos, az állami intézményeknek ebben szerepe, sőt elsőbbsége van. Szülői jóváhagyás nélkül, állami korlátok nélkül lehet érzékenyíteni a gyermekeket.

A nem liberális demokraták szerint a gyermek szexuális nevelése a szülő joga, és ebben az ő beleegyezése nélkül se az állam, se a pártok, se az NGO-k, se a szivárványos aktivisták nem játszhatnak szerepet.”

Az írásba egy burkolt nácizás is belefért: Orbán szerint a vezérhajó szerepére Németország vállalkozott, bár nem tudja,

„okos dolog-e újra karszalagban demonstrálni és a müncheni futballstadionban a magyar himnusz közben szivárványos zászlóval a játéktérre rohanni”.

Hangsúlyozza a dolgozatban, hogy

a magyar gyerekek neveléséről csak a magyarok dönthetnek.

Az írás végén visszatér a migrációhoz:

„A migráció nem emberi jog, és a gyermek szexuális nevelésének mikéntje sem a gyermek emberi joga. Ilyen emberi jog nincs. Van helyette az Alapvető Jogok Chartájának 14. cikke a szülők jogáról a gyermek számára megfelelő neveltetés biztosításához.

Ha egyben akarjuk tartani az Európai Uniót, a liberálisoknak tiszteletben kell tartaniuk a nem liberálisok jogait. Egység a sokféleségben. Ez a jövő.”

 

Valódi Hírek