Gyurcsány Ferenc: Hát ez disznóság, de rá fognak fizetni! (+videó)

A DK elnöke is ott lesz a Kossuth téren zajló tüntetésen.

„Nagyon helyes, hogy tüntetnek a civilek, és hogy tüntetünk közösen. Szeretni, illetve a szerelem szabad, és amikor ez a kormány galád módon úgy tesz, mintha szeretni bűn lenne, akkor fel kell emeljük a szavunkat”

– mondta Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán közzétett videóban, amelyben bejelentette azt is, hogy Salgótarjánból indul a Kossuth térre, ahol 18 órától zajlik az a tüntetés, amelyet az ellen szerveztek a civilszervezetek, hogy „a kormány a törvényjavaslattal igyekszik egybemosni gyerekekkel szemben elkövetett, megbocsáthatatlan bűnöket elkövetőket az LMBTQI közösség tagjaival”.

A DK elnöke hozzátette, azt mondani, hogy nem lehet „sokféleképpen szeretni”, hogy nem oszthatják meg az ezzel kapcsolatos színes világot a saját gyerekeikkel 18 éves koruk előtt,

„hát ez disznóság. Azt akarják, hogy ezek az ügyek legyenek itt, mint Oroszországban, hogy erről szóljon a választási kampány, de rá fognak fizetni”

– fogalmazott Gyurcsány, aki közölte azt is, hogy a többi ellenzéki párthoz hasonlóan a DK is bojkottálni fogja az ezzel kapcsolatos szavazást a Parlamentben kedden.

A teljes videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek