Deutsch Tamás volt táskahordó fiújának nem tetszik, hogy a Jobbik és a DK összefogott Orbán ellen

Innen is tudható, hogy jó úton jár az ellenzék.

Éles kirohanást intézett a formálódó ellenzéki együttműködés ellen Deutsch Tamás korábbi kampányfőnöke, az 1990 és 2007 között a Fideszben politizáló Hont András, akit újabban valamiféle független megmondóembernek próbálnak eladni az ATV ellenzékszidalmazó showműsorában.

Mint köztudott: az ellenzék felismerve, hogy szétaprózódva semmi esélye nincs a Fidesz-maffiával szemben, 2022-ben soha nem látott egységben vág neki a választásoknak. Az együttműködés része a közös ellenzéki lista, a közös oevk-jelöltek, és a közös miniszterelnök-jelölt is.

Hogy szűkös erőforrásaikat racionalizálják, az ellenzéki pártok több körzetben előre visszalépnek egymás javára, egymás helyi erős jelöltjeit támogatva. Így tesz a DK és a Jobbik is: Dobrevék például a Fejér megye 4-es választókerületben a jobbikos Kálló Gergelyt támogatják, míg Jakabék a XI. kerületben a DK-s Gy. Németh Erzsébetet, a II. kerületben pedig Kálmán Olgát segítik.

Az egyik ilyen Jobbik-DK együttműködést bejelentő plakátot manipulálva készített heccposztot az exfideszes Hont András, Gergényi Péter arcát montírozva Jakab Péter mellé.

Mint ismert: a fideszes csőcselék 2006-os vadállati randalírozásai, gyújtogatásai idején Gergényi volt a budapesti rendőrfőkapitány, Hont értelmezésében az ő jobbikos támogatása lenne egyenértékű Kálmán Olgáéval…

.

NYF-kommentár: Hiába, Hontbandit kihozhatod a Fideszből, de a Fideszt nem tudod kihozni Hontbandiból.

Az exfideszes megmondóember posztját >>ITT<< tudod kommentelni, ha téged még esetleg nem tiltott le.

Valódi Hírek