Újabb fideszes pedofilbotrány robbant: Sapkájába rejtett kamerával kukkolta a gyerekeket a győri fideszes szatír

Figyelsz, Kocsis Máté?

Néhány hónapon belül a sokadik fideszes pedofilbotrány robbant ki pénteken: az ugytudjuk.hu nevű nyugat-magyarországi portál arról ír, hogy tudomásuk szerint a győri Fidesz tagja volt az a baseball-sapkába rejtett kamerával kukkoló férfi, akit tavaly nyáron lebuktattak a győri Aranyparton, és akinél később pedofil felvételeket is találtak.

Sz. Balázs nem csak a fideszes Simon Róbert Balázs parlamenti alkalmazottjaként dolgozott, de a város kulturális bizottságában is helyet kapott, amíg le nem bukott a strandon.

A Győri Járásbíróság augusztusban rendelte el a 38 éves férfi a letartóztatását, aki a gyanú szerint egy győri strandon a sapkájába szerelt kamerával öltözködő gyerekeket figyelt meg.

A férfit Kovács Albert hegymászó szúrta ki a győri Aranyparton, amikor a falmászóteremből strandolni vitte a táborozó gyerekeket. A házkutatás során több olyan felvételt foglaltak le, amelyeket a férfi készített. Összesen 63 db saját készítésű, az öltöző kabinokban készült felvételt, valamint 91 db egyéb gyermekpornográf tartalmú felvételt találtak a nyomozás során.

Az ugytudjuk.hu most azt írja, hogy Sz. Balázs azonos azzal az Sz. Balázzsal, aki az elmúlt években nem csak

a Fidesz kampányaiban vett részt aktívan Győrben,

de különféle munkakörökben is segítette a párt munkáját.

Az elkövetés időpontjában a pedofil felvételekkel lebukó férfi Simon Róbert Balázs fideszes országgyűlési képviselő parlamenti alkalmazottja volt – írja a lap.

(ugytudjuk.hu / 24.hu)

Valódi Hírek