Lebukott: Egymás után két nap repült ugyanoda magángéppel Várkonyi Andrea vőlegénye

Este még hazaszaladt megcsókolni az asszonyt, másnap újra repülővel tette meg az autóval 3 órás utat.

Hadházy Ákos vasárnap írta meg Facebook-oldalán, hogy Mészáros Lőrinc a manipulált közbeszerzéseken szerzett pénzből lakókonténereket adományozott a horvátországi földrengés után lakás nélkül maradtaknak.

„az ezt bejelentő protokolleseményre utazva a Felcsút-Zágráb távolságot (autóval 3 óra 20 perc, autópályán) a felső kategóriás luxus repülővel tette meg (azzal, amelyikkel Dubajba is repült a járvány alatt a menyasszonyával).

Igaz, onnan aznap még átugrott Eszékre megnézni a horvátországi focicsapatát (pontosabban Orbánét), aztán irány haza Budapestre. Nehéz a tolvajok élete, mert másnap a repülő ismét Eszékre ment (Felcsút-Eszék: 3 óra autóval).

A két repülős kör költsége ezzel a repülővel alsó hangon 7-8 millió forint lehetett, ebből a pénzből vehetett volna még 2-3 konténert.”

— írta akkor a képviselő, aki hétfőn újabb poszttal jelentkezett a témában, mivel kiderült, hogy a gázszerelő újra használta a magángépet másnap:

„Gázszerelő Lőrinc ezzel a luxus repülőgéppel ugrott le a magyar határtól 50 km-re fekvő Eszékre. Felcsútról 3 óra alatt ért volna le bármelyik Mercedes autójàval, ehelyett az óránként 2.5-3 millió forint óradíjú repülőt választotta, így a repterekre való utazással , ki/be szállással, repüléssel együtt akár két óra alatt is ott lehetett.

Amúgy az általa (PONTOSABBAN AZ ÖNÖK ÁLTAL!) szponzorált foci csapathoz mehetett. A legszebb, hogy előző nap ugyanott járt, ugyanezzel a repcsivel, csak úgy látszik,

nagyon otthon akart alunni.

Érthető, ha ragaszkodik a kispárnához.

Tudom, hogy szombaton már írtam erről, de így egy sor spenót kitermelése után, uzsonnaszünetben valahogy még jobban bosszant ez a fószer.”

Valódi Hírek