Kifakadt az egészségügyi szakértő: Orbánék szántszándékkal tesznek ki 2,6 millió magyart a megfertőződés kockázatának

Négymillió védettről hazudnak, miközben csak 1,3 millió van.

Csütörtök reggel Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt egészségpolitikusa is reagált a hírre, hogy ha megvan a 4 millió beoltott, szombaton mindenki mehet a Fradi meccsére.

„Ha 4 millió beoltott van, mindannyian mehetünk meccsre. Kubatov Gábor szerint „egy hosszú és emberpróbáló küzdelem végső szakaszához érkeztünk.” Végső szakasz a végső győzelem előtt.

Elővételben már árulják a jegyeket a szombati Fradi meccsre. Felnőtteknek védettségi igazolvány, gyerekeknek egy felnőtt kell

Ez garantálja, hogy ők már nem fertőzők. Sajnos tévesen.”

— írja Facebook-oldalán.

„Tesztelés nincs, nem kell kukacoskodni. Hadd hangolódjanak rá a szurkolók a junius 15-i Magyarország – Portugália EB rangadóra.

A Puskás stadion teletöltése erős motivációja volt az elkapkodott nyitásnak. A május 1-i Ferencváros mérkőzés még inkább az lesz.

A teljes védettség a második dózist követő két hét után alakul ki. Tehát szombatra csak 1 millió 350 ezer ember lesz immunis.

De a Kormány mind a 4 millió egyszer beoltottról úgy beszél, mint akiknek a védelme garantált‼.

2 millió 650 ezer ember szánt szándékkal tesznek ki annak a kockázatnak, hogy egy meccsen, moziban van vagy szállodában megfertőződhetnek.

A Kormány felelőtlenségét csak mi magunk tudjuk kivédeni. Ha nem hiszünk a propagandának.

Ha tudjuk, hogy a védettségi igazolvány ellenére a beoltottak 2/3-a pillanatnyilag védtelen. Magunknak kell vigyáznunk magunkra. A Kormány ellenében is”

– vélekedett a szakértő.

Valódi Hírek