Tabudöntögető magyar abszurd: Varga Judit a mindent elborító álszentségről panaszkodik Bayer Zsoltnak (+videó)

A nagy nevettetők.

Bayer Zsolt műsorának vendége volt Varga Judit igazságügyi miniszter vasárnap a Hír TV-n.

Varga Judit a Petry-ügyről elmondta, hogy a

„liberális gőzhenger egyik újabb eklatáns példájával találkoztunk”.

Szerinte a véleménynyilvánítás szabadságának a szentsége még a mai Németországban is főszabály kéne, hogy legyen (ezzel kapcsolatban ajánljuk olvasóink figyelmébe ezt az írást), de ennek megnyilvánulásait nem látja.

„Egy ilyen világ kezd beköszönteni, korábban talán csak a science fictionben olvashattunk hasonló jelenségekről, és ezt most napi szinten kell megéljük, hogy a liberális gondolkodás az egy olyan kizárólagosságra törekszik, egy olyan világuralomra, ami nem tűr meg másfajta véleményeket”

— fogalmazott. Hozzátette: a liberális ideológia egy párhuzamos világot kiépítve próbál meg egyének életébe beleszólni, és egy veszélyes az egyén szabadságára nézve.

Ezután elmagyarázta, hogy ezáltal éppen a demokrácia sérül, hiszen a demokrácia a vélemények ütköztetéséről szól, és fontos, hogy

minden oldalt azonos joggal, azonos eséllyel tudjunk meghallgatni.

Kifejtette, hogy Magyarországon igazi pluralizmus van a közéleti vitákban és a sajtóban, de ezt sajnos a szomszédos vagy a nyugatabbra lévő országokban már nem tapasztalják.

Szerinte ez egy szörnyű világ, mert egy véleménydiktatúrával állunk szemben, nem csak mint egyének, hanem mint állami vezetők is. Szerinte Magyarország, mint mindenben, ebben is a saját útját járja.

Általában ezekben a dolgokban az a jellemző, hogy először „megkapjuk a nyaklevest”, aztán elkezdenek minket követni.

A vakcinációval és a keleti vakcinabeszerzéssel kapcsolatban elmondta:

„Szerintem ez csak azt igazolja, amit a magyar kormányfő és a hazáért folyamatosan fellépő és a hazát első helyre helyező kormány cselekedett, hogy „Hungary is first”.

Nem érdekel, hogy ki hogyan gyaláz és ki mit mond, a saját tudósainkra, a saját valóságunkra támaszkodva, jó időben hozott a kormány egy döntést arról, hogy igenis, az EU-n kívül is szét fog nézni a világban, hiszen a számok azt diktálták, hogy itt nagyon-nagyon sok vakcinára lesz majd szükség.

Az ellenzéknek teljesen menthetetlen a helyzete a vakcinához való hozzáállás és retorika szempontjából, mert az nem úgy van, hogy most kitalálom, hogy akkor holnap mégis csak legyen vakcina. Jóval előbb kellett felébredni. (…)

Sok helyen álszentséget látok.

Elképesztő szerintem az, hogy bizonyos országoknak fontosabb volt, a mainstreamhez tartozás, az európaiság álszent erőltetése, mint a saját állampolgáraik egészségéért való aggódás (…)”

A teljes videót itt tudod megnézni:

 

Valódi Hírek